Aftenmenu fra 13.08.2018 – 11.10.2018

​Aftenmenu tilbydes mandag til lørdag 17.30-23.00

Menu for hold på 12 – 130 gæster
Alle gæster får samme menu
Dog tilbyder vi vegetarretter ligesom vi tager hensyn til allergikere
Menu skal bestilles minimum 3 dage før

Vælg 2, 3, 4, 5 eller 6 retters menu ud fra nedenstående
Der kan kun vælges én hovedret.

Forretter
Fiskerulle med aske, salturt, rejesauce.
Tre x and, cremet byg, ærter, grøn skovsyre.
Kammusling, hibiscusstøv, kvanmayo, skoleagurk.

Hovedret

Pocheret sandart, skorzonerod, hvidvins/muslingesauce, purløg, sprødt skind.
Eller
Dansk hereford okse. Bovkerne, brombærgel, selleri, calvadossauce.
Eller
Majskylling polenta m. arktisk timian, popkorn, blanquettesauce.

Ost & Dessert

5 nordiske oste – blommekompot & sprødt rugbrød

Tærte, mirabellecreme, læder, brændt hvid chokolade, Fennikelsorbet, fennikelchips

2 retter 325,-
3 retter 350,-
4 retter 415,-
5 retter 480,-
6 retter 565,-

Vinmenu 2 glas 120,-
Vinmenu 3 glas 180,-
Vinmenu 4 glas 240,-
Vinmenu 5 glas 290,-
Vinmenu 6 glas 340,-

Menutilbud 3 retter
Bobler med hjemmelavede snacks
3 retter
Vinmenu med 3 glas
Kaffe med sødt
Pr. kuvert 645,-

Menutilbud 4 retter
Bobler med hjemmelavede snacks
4 retter
Vinmenu med 4 glas
Kaffe med sødt
Pr. kuvert 770,-