Aftenmenu fra 13.08.2018 – 11.10.2018

​Aftenmenu tilbydes mandag til lørdag 17.30-23.00
(Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.30).

Menu 1-11 gæster
Alle gæster får alle 7 retter; 3 forretter og alle 3 desserter – hovedret vælges individuelt.
Forretter og desserter serveres i små anretninger på bordet.
Hovedret anrettes på tallerken

 

Forretter – Alle gæster får alle 3 retter i samme servering
                   Fiskerulle med aske, salturt, rejesauce.

                   Tre x and, cremet byg, ærter, grøn skovsyre.

                   Kammusling, hibiscusstøv, kvanmayo, skoleagurk.

 

Hovedret – Vælg en af følgende 3 hovedretter

                   Pocheret sandart, skorzonerod, hvidvins/muslingesauce, purløg, sprødt skind.
Eller:
                   Dansk hereford okse. Bovkerne., brombærgel, selleri, calvadossauce.
Eller:
                   Majskylling polenta m. arktisk timian, popkorn, blanquettesauce.

 

Desserter – Alle gæster får alle 3 desserter i samme servering

                   Fennikelsorbet, blåbær, fennikelchips, cremeanglaise.

                   Kærnemælkssorbet, marengsflager, kamillespongecake.

                   Tærte, mirabellecreme, læder, brændt hvid chokolade.

 

Tilkøb ost
5 nordiske oste med blommekompot og sprødt rugbrød

Menupriser
7 retter 350,-
Vinmenu 3 glas 240,-

Fravælg 3 forretter eller 3 desserter:
4 retter 300,-
Vinmenu 2 glas 120,-

7 retter + tilkøb af ost 445,-
Vinmenu 4 glas 240,-

Menutilbud
Bobler med hjemmelavede snacks
7 retter
Vinmenu med 3 glas
Kaffe med sødt
Pr. kuvert 645,-