Aftenmenu fra 12.11.2018 – 22.12.2018

​Aftenmenu tilbydes mandag til lørdag 17.30-23.00
(Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.30).

Menu 1-11 gæster

 

Forretter
Stegt pighvar med pighvarbisque, fiskeskind, timian & cream fraiche

115,-

Hr. Nielsen-skinke med sylte, blåbær, sennepstuille & svær

95,-

Nordatlantisk kimchi, bagt græskar, græskartuille, græskarpuré & urteskum

95,-

Gravad rensdyr med syltede svampe, ribs, valnødder & svampemayo

105,-

Færøsk røget laks med mild peberrod, syltede æbler & kvanrugbrød

110,-

 

Hovedretter

Stegt færøsk torsk med confiterede jordskokker, jordskokpuré, savoykål, brunet smør & hasselnødder

215,-

Andebryst med krustade, syltede kartofler, kartoffelpuré, svampe & blommesauce

210,-

Grambogård oksefilet med ragout, aromatisk æblekompot & langtidsbagt selleri

235,-

 

Oste

Borataost – honning – kvædebrød- dadelgel

105,-

Fem gode danske / franske oste med syltede nødder og æblekompot

105,-

 

Desserter

Sprød ris a la mande med kirsebær                                                                                                 

95,-

Kvædeis med sprød kvæde, nougatin, hvid chokoladebrownie & brændt marengs

95,-

Blanc manger med langtidsbagte blommer, mazarin & blommesifon

95,-

 

Menutilbud

Stegt færøsk torsk med confiterede jordskokker, jordskokpuré, savoykål, brunet smør & hasselnødder

Andebryst med krustade, syltede kartofler, kartoffelpuré, svampe & blommesauce

Sprød ris a la mande med kirsebær

3 retter 350,-

3 retter med vinmenu 550,-

Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu, kaffe & petit four 645,-

 

 

SELSKABER PÅ 12 PERSONER ELLER FLERE
Er I et større selskab på mere end 11 personer, skal hele selskabet vælge samme menu, for at såvel I og resten af restaurantens gæster undgår ventetid.
Der tages selvfølgelig hensyn til vegetarer og allergener.