​Aftenmenu tilbydes mandag til lørdag 17.30-23.00
(Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.30).

Menu 1-11 gæster

 

Forretter

  • Pocheret rødfisk – tang – jordskok & cremet, brunet smør kr. 125,-
  • Urterimmet og brændt jomfruhummer og kammusling – enebærsne – enebærsyltet selleri – kålrabi & brøndkarse kr. 145,-
  • Røget laks fra Færøerne – friskostcreme – salturt & sprød salat kr. 125,-
  • Svampeconsomme – syltede og stegte svampe – urter & profiteroles m. confiteret andeleverpuré kr. 120,-

 

 

Hovedretter

  • Helleflynder – spidskål – brændt/syltet porre – grønkål i vinaigrette – bakskuldssauce kr. 225,-
  • Ølbraiserede svinekæber – langtidsbagte løg – gulerødder – majroer – strandurt – skvalderkål kr. 195,-
  • Tournedos af oksemørbrad – persillerod – timianglaserede skalotteløg – hvidløgscreme – chips – sauce bordelaise kr. 255,-

 

Oste & desserter

  • Fem forskellige oste – pærekompot – knækbrød kr. 115,-
  • Fragilitébund med chokolademousse – instant kaffe-glaze – galianocreme & hvid chokoladeganache kr. 115,-
  • Sprød vaffel med saltet karamelmousse – creme fraichesorbet & karameltuilles kr. 115,-

 

Menutilbud

  • Røget laks fra Færøerne – friskostcreme – salturt & sprød salat
  • Tournedos af oksemørbrad – persillerod – timianglaserede skalotteløg – hvidløgscreme – chips – sauce bordelaise
  • Fem x ost eller sprød vaffel med saltet karamelmousse, creme fraichesorbet & karameltuilles

3 retter 395,-
3 retter med vinmenu 3 glas 595,-
Bobler med snacks, 3 retter og vinmenu 3 glas 675,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 705,-

 

 

SELSKABER PÅ 12 PERSONER ELLER FLERE
Er I et større selskab på mere end 11 personer, skal hele selskabet vælge samme menu, for at såvel I og resten af restaurantens gæster undgår ventetid.
Der tages selvfølgelig hensyn til vegetarer og allergener.
Kontakt venligst restauranten for menubestilling til mere end 11 personer på: info@restaurantnordatlanten.dk
Vi svarer som regel inden for få timer