Forårsmenu

fra 18.03.2019

 

​Aftenmenu tilbydes mandag til lørdag 17.30-23.00
(Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.30).

 

Menu 1-11 gæster

 

Forretter

  • Porcheret grønlandsk hellefisk – ramsløgsmayo – maltkiks – urtesalat 125,-
  • Stenbiderrogn – radise – creme fraiche 48 % – brøndkarse 130,-
  • Hvide asparges fra Torup Bakkegaard – Vadehavsrejer – dild – hollandaise 130,-
  • Rimmet kammusling – crudité af jordskok – agurk – sauce af brændt dild/agurk 125,-
  • Gravad/røget rensdyr – tyttebær – rensdyrlav – timianstøv – citrontimian – arktisk timian 145,-

 

Hovedretter

  • Grønlandsk torsk – rosenkål – røget lammehjerte – brunet smør, hasselnødder & urt 205,-
  • Tournedos af oksemørbrad – porre – brændeælder – sauce m. syltede sennepskorn 210,-
  • Lammefilet fra Island – spinatpuré – gulerod – karse 225,-
  • Enebærconfiteret svinebryst – rødbede – rosmarin – skvalderkål – rødbedesauce kr. 195,-

 

 

Oste & desserter

  • Udvalg af oste – knækbrød & sylt kr. 115,-
  • Skyrmousse – broken gel – rabarbersorbet kr. 115,-
  • Tidligt ude – Jordbærdrøm. Jordbær – Hvid chokolade – mynte 125,-

 

 

Menutilbud forår

  • Pocheret grønlandsk hellefisk – ramsløgsmayo – maltkiks – urtesalat
  • Enebærconfiteret svinebryst – rødbede – rosmarin – skvalderkål – rødbedesauce
  • Skyrmousse – broken gel – rabarbersorbet

3 retter 350,-
3 retter med vinmenu 3 glas 550,-
Bobler med snacks, 3 retter og vinmenu 3 glas 605,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 650,-

 

Nordatlantisk gourmetmenu 3 retter        

  • Rimmet kammusling – crudité af jordskok – agurk – sauce af brændt dild/agurk
  • Lammefilet fra Island – spinatpuré – gulerod – karse
  • Tidligt ude – Jordbærdrøm. Jordbær – Hvid chokolade – mynte 125,-

3 retter 440,-
3 retter med vinmenu 3 glas 640,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas 695,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 745,-

 

Nordatlantisk gourmetmenu 4 retter        

  • Rimmet kammusling – crudité af jordskok – agurk – sauce af brændt dild/agurk
  • Gravad/røget rensdyr – tyttebær – rensdyrlav – timianstøv – citrontimian – arktisk timian
  • Lammefilet fra Island – spinatpuré – gulerod – karse
  • Tidligt ude – Jordbærdrøm. Jordbær – Hvid chokolade – mynte 125,-

4 retter 525,-
4 retter med vinmenu 4 glas 775
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas 830,-
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas & kaffe med petit four 880,-

 

SELSKABER PÅ 12 PERSONER ELLER FLERE
Er I et større selskab på mere end 11 personer, skal hele selskabet vælge samme menu, for at såvel I og resten af restaurantens gæster undgår ventetid.
Der tages selvfølgelig hensyn til vegetarer og allergener.
Kontakt venligst restauranten for menubestilling til mere end 11 personer på: info@restaurantnordatlanten.dk
Vi svarer som regel inden for få timer.