DINNER DAYS

– er en tilbagevendende restaurantfestival, der for første gang slog sine folder i København i 2015. Konceptet er simpelt: Spis tre retter for en yderst favorabel pris på restauranter rundt om i landet. Vi har været med flere gange og glæder os til at byde jer velkommen til endnu en omgang velsmag og hygge i uge 06 og 07 i 2020.

Menuen;

Forret triple
alle gæster får tre forretter i én servering
- Stenbiderrogn - blinis - skyr - rødløg - dild
- Pocheret torskeryg - rosenkål – syrnet fløde - dildolie – islandsk tang
- Røget islandsk lam – glaseret bede – friteret rensdyrlav – hindbæreddike
Hovedret
- Unghane - selleripuré – kartoffelcreme – brændte løg - arktisk timianglace
Dessert
- Appelsinkage – mørk chokolademousse - mangosorbet

BOOK BORD HER

Husk; Når du booker bord til kl. 17.30, har du bordet til 19.30. Når du booker bord til kl. 20.00, har du bordet til kl. 23.00