DinnerDays

– er en tilbagevendende restaurantfestival, der for første gang slog sine folder i København i 2015. Konceptet er simpelt: Spis tre retter for 210 kr. på restauranter rundt om i landet. Vi har været med flere gange og glæder os til at byde jer velkommen til endnu en omgang velsmag og hygge i uge 42.

 

Vores menu er som følger:

Forret triple – alle gæster får 3 forretter i én servering

  • Ovnbagt torsk – strandgrønt – muslingesauce
  • Koldrøget laks fra færøerne – urtecreme – agurk – radisser
  • Røget lammebryst – brombærgelé, hybenpuré & sort hvidløg

Hovedret

  • Unghane – beder – rabarberrelish – svampe – sauce calvados

Dessert

  • Nordatlantisk efterårssødt – havtornsorbet – gulerodskage – mørk chokolade – chips

 

DinnerDays menu 210,– (+ billetgebyr) pr. person.

Kontakt os inden angående allergener.

 

Book bord her.