Efterårsmenu

 

Vegetar, veganer eller specielle ønsker grundet allegener? Kontakt os ved bestilling, og vi finder en velsmagende løsning.

Ved bordbestilling til 9 personer eller flere skal vi bede om menubestilling senest 2 dage før.
Dette for at undgå ventetid for jer og vores øvrige gæster.

Forretter

  • Jomfruhummerbisque – asparges – urter 135,-
  • Kammuslinger – salturt – spinat – trøffel – rogn – beurre blanc 125,-
  • Brændt laks – citrongræs– glaskål – avocadocreme – saltet agurk 110,-
  • Gravad rensdyr – urteolie – rødløgsgele – peberrodssemulsion – capers 135,-

 

Hovedretter

  • Skindstegt rødfisk – friteret rensdyrlav – selleripuré – porre – rosenkål – basquaise 185,-
  • Perlehøne – grillet grønt – bønner – svampesauce 175,-
  • Rosa oksemørbrad – bryst – rødbeder – jordskokkepuré – arktisk timianglace 225,-

 

Oste & desserter

  • De bedste danske oste – hjemmelavet knækbrød – sylt 115,-
  • Sensommer; Brombær/skyris – ribs – brownie – brombær – blomster – violskum 110,-
  • ”Æblet” – æble – hvid chokolade – æblemousse – nøddebund – kanel 110,-

 

Menutilbud efterår

  • Brændt laks – citrongræs – glaskål – avocadocreme – saltet agurk
  • Perlehøne – grillet grønt – bønner – svampesauce
  • Sensommer; Brombær/skyris – ribs – brownie – brombær – blomster – violskum
  • 3 retter 335,-
    3 retter med vinmenu 3 glas 535,-
    Bobler med snacks, 3 retter og vinmenu 3 glas 615,-
    Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 660,-

 

 
Nordatlantisk gourmetmenu 3 retter*

  • Jomfruhummerbisque – asparges – urter
  • Rosa oksemørbrad – bryst – rødbeder – jordskokkepuré – arktisk timianglace
  • Sensommer; Brombær/skyris – ribs – brownie – brombær – blomster – violskum
  • 3 retter 395,-
    3 retter med vinmenu 3 glas 595,-
    Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas 675,-
    Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 730,-

 

Nordatlantisk gourmetmenu 4 retter*

  • Jomfruhummerbisque – asparges – urter
  • Skindstegt rødfisk – friteret rensdyrlav – selleripuré – porre – rosenkål – basquaise
  • Rosa oksemørbrad – bryst – rødbeder – jordskokkepuré – arktisk timianglace
  • ”Æblet” – æble – hvid chokolade – æblemousse – nøddebund – kanel
  • 4 retter med vinmenu 4 glas 725,-
    Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas 805,-
    Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas & kaffe med petit four 860,-

 

Nordatlantisk gourmetmenu 5 retter*

  • Jomfruhummerbisque – asparges – urter
  • Skindstegt rødfisk – friteret rensdyrlav – selleripuré – porre – rosenkål – basquaise
  • Gravad rensdyr – urteolie – rødløgsgele – peberrods emulsion – capers
  • Rosa oksemørbrad – bryst – rødbeder – jordskokkepuré – arktisk timianglace
  • ”Æblet” – æble – hvid chokolade – æblemousse – nøddebund – kanel 5 retter 595,-

5 retter med vinmenu 5 glas 855,-
Bobler med snacks, 5 retter, vinmenu 5 glas 935,-
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas & kaffe med petit four 990,-

 
* Nordatlantisk gourmetmenu 3, 4 eller 5 retter skal bestilles til hele bordet