Vintermenu

 

Vegetar, veganer eller specielle ønsker grundet allergener? Kontakt os ved bestilling, og vi finder en velsmagende løsning.

Ved bordbestilling til 9 personer eller flere skal vi bede om menubestilling senest 2 dage før.
Dette for at undgå ventetid for jer og vores øvrige gæster.

 

Forretter

  • Stegt torsk fra færørene – cremet selleri – grønkål – pighvarsauce – vintertrøffel125,-
  • Færøsk laks – agurkesorbet – rygeostmousse – syrnet peberrodsfløde – 115,-
  • Stegt jomfruhummer – græskar – kantarel – jomfruhummersauce 130,-

 

Hovedretter

  • Helleflynder – persillerod – brændt porre – karljohan beurre blanc  195,-
  • Farseret vagtel – jordskok – brombær – morkelsauce 195,-
  • Rosa oksemørbrad – bagte løg – spæde rødbeder – skorzonerod – pebersauce 225,-

 

Oste & desserter

  • Arla Unika-oste – hjemmelavet knækbrød – sylt 115,-
  • ”Nordatlantisk Vinter”: Iglo – rosmarinmousse – havtorn – pinjekerne – appelsinchokolade  110,-
  • Chokolade – kirsebær – kefir 110,-

 

Menutilbud vinter

  • Færøsk laks – agurkesorbet – rygeostmousse – syrnet peberrodsfløde
  • Farseret vagtel – jordskok – brombær – morkelsauce
  • Chokolade – kirsebær – kefir

3 retter 335,-
3 retter med vinmenu 3 glas 535,-
Bobler med snacks, 3 retter og vinmenu 3 glas 615,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 660,-

 

Nordatlantisk gourmetmenu 3 retter        

  • Stegt torsk fra færørene – cremet selleri – grønkål – pighvarsauce – vintertrøffel
  • Rosa oksemørbrad – bagte løg – spæde rødbeder – skorzonerod – pebersauce
  • ”Nordatlantisk vinter”: Iglo – havtorn – sorbet – pinjekerne – appelsinchokolade

3 retter 395,-
3 retter med vinmenu 3 glas 595,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas 675,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 730,-

 

Nordatlantisk gourmetmenu 4 retter   

  • Stegt Jomfruhummer – græskar – kantarel – jomfruhummersauce
  • Stegt torsk fra færørene – cremet selleri – grønkål – pighvarsauce – vintertrøffel
  • Rosa oksemørbrad – bagte løg – spæde rødbeder – skorzonerod – pebersauce
  • ”Nordatlantisk vinter”: Iglo – havtorn – sorbet – pinjekerne – appelsinchokolade

4 retter 495,-
4 retter med vinmenu 4 glas 725,-
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas 805,-
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas & kaffe med petit four 860,-

 

Nordatlantisk gourmetmenu 5 retter   

  • Stegt jomfruhummer – græskar – kantarel – jomfruhummersauce
  • Færøsk laks – agurkesorbet – rygeostmousse – syrnet peberrodsfløde
  • Stegt torsk fra færørene – cremet selleri – grønkål – pighvarsauce – vintertrøffel
  • Rosa oksemørbrad – bagte løg – spæde rødbeder – skorzonerod – pebersauce
  • ”Nordatlantisk vinter”: Iglo – havtorn – sorbet – pinjekerne – appelsinchokolade

5 retter 595,-
5 retter med vinmenu 5 glas 855,-
Bobler med snacks, 5 retter, vinmenu 5 glas 935,-
Bobler med snacks, 5 retter, vinmenu 5 glas & kaffe med petit four 990,-

Nordatlantisk gourmetmenu 3, 4 eller 5 retter skal bestilles til hele bordet