VERDENS BEDSTE LÆREPLADS

Kokke- eller tjenerelev på den fede måde
Restaurant Nordatlanten – Byens Ø – Odense C

Gå i lære som kok eller tjener på vores restaurant, hvor du får den fedeste læreplads nogensinde.
Hos os sætter vi pris på sammenhold, venskab og respekt kokke, tjenere, faglærte og ufaglærte imellem. Derfor rejser personalet på inspirationsture sammen;

 

I marts 2017 rejste vi til Island. Her mødte vi producenter af islandske urter og smagte spiritus lavet på birk, vi kørte på snescootere på verdens andenstørste gletsjer og spiste islandsk gourmet på vores vennerestaurant KOL i Reykjavik.

              

 

I september 2017 tog vi til Frankrig og besøgte champagnehusene, vi importerer fra, lærte om produktionen af hvidvine på et lille og 700 år gammelt munkekloster udenfor Paris, spiste Michelin-mad i vores helt egen suite og lærte hinanden bedre at kende på udflugter til Notre Dame, Sacre Coeur og Eiffel-tårnet.

             

 

Til september går rejsen atter sydpå hvor vi besøger vingårde mm. i Italien.

 

Restaurant Nordatlanten er en succes – vær med til at rykke os endnu mere.
Vi har travlt og har brug for flere hænder.

Vi tilbyder et spændende, travlt og udfordrende job, hvor din fornemmeste opgave bliver at bidrage til vores mission; God mad og vin til absolut fornuftige priser. Hos os er stilen uhøjtidelig men med stor respekt for råvarerne. Her kan alle godtfolk være med og opleve mad når det er bedst. Køkkenet er nordisk med klare referencer til fransk madkunst, og samtidig bliver der integreret komponenter fra de 3 nordatlantiske lande.

Vores omgangstone er sjov og uhøjtidelig men altid med gæsterne i fokus.

Hvad bliver du en del af?
* Et team på mere end 70 ansatte, både faglærte og ufaglærte.
* Et team fyldt med energi, socialt samvær 24/7 365
* En restaurant med god mad produceret fra bunden og med stor respekt for råvarerne.
* Restauranter med pionerånd og masser af potentiale.
* En arbejdsplads hvor vi ligger stor vægt på trivsel, socialt ansvar og udvikling.
* Et stort kreativt kulturhus med udstilling, koncerter, foredrag og teater.

Men hvem er du?
* Du er klar på at starte en uddannelse som kok eller tjener og lære en masse om vin og mad.
* Du har måske erfaring med servering fra café eller restaurant.
* Du er glad, udadvendt, humoristisk, altid smilende og super super serviceminded.
* Du har en naturlig interesse i mad og vin.
* Du ser det ikke som et problem at arbejde både hverdag, aften og weekend.

Vi har travlt med ansættelser, så fat pennen og skriv en kort og præcis ansøgning med foto.

Sendes pr. mail til:
Direktør Stefan Gravesen på: stefan@restaurantnordatlanten.dk
Deadline for ansøgning har vi ikke, men ansætter hurtigt og løbende.