Forårsmenu 02.03.-30.05.

Forretter

  • Stegt torsk – porre – forårets vilde urter – citron beurre blanc – lavasalt 125,-
  • Færøsk laks – agurkesorbet – rygeostmousse – syrnet peberrodsfløde 115,-
  • Jomfruhummerbisque – jomfruhummer – asparges – salturt 130,-
  • Carpaccio af røget lam – urtesalat – lime –  fennikel – ramsløgsolie – gammel knas 110,-

Hovedretter

  • Skindstegt rødfisk – selleripuré – porre – ærter – basquaise 210,-
  • Braiseret velfærdsgris fra Pilegaard – forårsgrønt – bagte beder – æble – birkesauce – 190,-
  • Lammekrone – spinat – forårsløg – pommes anna – brombærglace 210,-
  • Rosa oksemørbrad – bagte løg – spæde rødbeder – skorzonerod – pebersauce 235,-

Oste & desserter

  • Arla Unika-oste – hjemmelavet knækbrød – sylt 115,-
  • ”Påskeæg”: Pistacie – abrikos – marcipan 115,-
  • Mousse af lime/basilikum/hvid chokolade – rabarberskum – hindbærsorbet 105,-

Menuer

Menutilbud 

  • Færøsk laks – agurkesorbet – rygeostmousse – syrnet peberrodsfløde
  • Braiseret velfærdsgris fra Pilegaard – forårsgrønt – bagte beder – æble – birkesauce
  • Mousse af lime/basilikum/hvid chokolade – rabarberskum – hindbærsorbet 

3 retter 350,-
3 retter med vinmenu 3 glas 550,-
Bobler med snacks, 3 retter og vinmenu 3 glas 630,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 680,-

Nordatlantisk gourmetmenu 3 retter        

  • Stegt torsk – porre – forårets vilde urter – citron beurre blanc – lavasalt
  • Lammekrone – spinat – forårsløg – pommes anna – brombærglace
  • ”Påskeæg”: Pistacie – abrikos – marcipan

3 retter 395,-
3 retter med vinmenu 3 glas 595,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas 675,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 730,-

Nordatlantisk gourmetmenu 4 retter   

  • Stegt torsk – porre – forårets vilde urter – citron beurre blanc – lavasalt
  • Jomfruhummerbisque – jomfruhummer – asparges – salturt
  • Lammekrone – spinat – forårsløg – pom anna – brombærglace
  • ”Påskeæg”: Pistacie – abrikos – marcipan

4 retter 495,-
4 retter med vinmenu 4 glas 725,-
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas 805,-
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas & kaffe med petit four 860,-

Nordatlantisk gourmetmenu 5 retter   

  • Stegt torsk – porre – forårets vilde urter – citron beurre blanc – lavasalt
  • Jomfruhummerbisque – jomfruhummer – asparges – salturt
  • Lammekrone – spinat – forårsløg – pom anna – brombærglace
  • Arla Unika-oste – hjemmelavet knækbrød – sylt
  • ”Påskeæg”: Pistacie – abrikos – marcipan

5 retter 595,-
5 retter med vinmenu 5 glas 855,-
Bobler med snacks, 5 retter, vinmenu 5 glas 935,-
Bobler med snacks, 5 retter, vinmenu 5 glas & kaffe med petit four 990,-

Nordatlantisk gourmetmenu 4 eller 5 retter skal bestilles til hele bordet