Forårsmenu

Serveres mandag – lørdag, fra 17.30 – 21.00

Mindre retter

Røget islandsk laks, agurkecannelloni, rygeost, sprød rugbrød & dild 110,-

Stegte kammuslinger, hvide asparges, brunet smør, gran & cremet muslingesauce 120,-

Hummersuppe, stegt jomfruhummer, glaskål, toast melba & aioli 125,-

Rørt oksetatar (90 gram) løvstikkecreme, tørrede tomater, jordskokkechips & purløg 110,-

Større retter

Bagt torskeryg, asparges, blomkål, ristede mandler & luftig hollandaise 210,-

Stegt oksefilet, grillet spidskål, ærtepuré, vinaigrette & kryddersauce 210,-

Nordatlantisk torsk friteret i sprød krumme, sprøde fritter & sauce tatar. 175,-

Rørt oksetatar (160 gram) løvstikkecreme, tørrede tomater, sprøde fritter, jordskokkechips & purløg 195,-

Stegt kyllingebryst m. Peberrod, broccoli, syltede løg & citronsauce. 145,-

Oste & desserter

5 slags Arla Unika oste, hjemmelavet knækbrød & sylt 115,-

Profiterole med mørk chokolade, friske blåbær, skyrganache & syren-is 105,-

Mousse af lime/basilikum/hvid chokolade – rabarberskum – hindbærsorbet 105,-


Sæsonens menu

Røget islandsk laks, agurkecannelloni, rygeost, sprødrugbrød & dild

Stegt oksefilet, grillet spidskål, ærtepuré, persillekartofler & kryddersauce

Mousse af lime/basilikum/hvid chokolade – rabarberskum – hindbærsorbet

3 retter 375,-

Start med bobler og snacks for 80,-

Tilkøb 3 glas vin, som er afstemt menuen for 200,-

Fuld pakke

Bobler med snacks

Sæsonens 3 retter med tilhørende vine

Stempelkaffe med hjemmelavet sødt

For 705,-


Vegetar, Veganer eller diverse allergier, giv os gerne besked ved bordbestilling.