Frokost/aften menu

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Menukort

Sæsonens Menutilbud

Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu
Vælg imellem dagens friske fangst eller lam til hovedret. 
 
* 4 x Nordatlantiske snacks: Snekrabbe, sprød jordskok, kroket af kalv & vaffel med svampe
 
*Stegt jomfruhummerhale med sauce på hønsefond & yuzu, blomkålspuré, stegte gulerødder, syltede løg & tørret citronskal
 
*Dagens pivfriske fangst med hvide asparges vendt i brunet smør, croutoner, syltede løg, beurre blanc sauce med fiskerogn & purløg. Serveres med urtekartofler
Eller 
* Lammekrone med grillede grønne asparges, brændenældepuré, bagte løg
& brombærsauce med ramsløgsolie. Serveres med urtekartofler
 
*Citrondessert, sprød linsedej, lemoncurd, kandiseret citronskal, sprød marengs, vaniljecreme & kærnemælksis
 
* Et glas bobler og vinmenu med tre glas
* Filtreret vand med/uden brus ad libitum
 
Pris pr. kuvert kr. 785,-
* Tilkøb: Skift hovedret til kalvemørbrad 100,- 
Tilkøb: Kaffe/te med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 

Sæsonmenu 3 retter

Jomfruhummer | Dagens fangst eller Lammekrone | Citrondessert
 
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,- 
 

Snacks

4 Nordatlantiske snacks 95,-
Snekrabbesalat med stenbiderrogn på kartoffelchips
Sprød jordskok med kompot af jordskok, creme fraiche, skalotteløg & purløg
Kroket af kalveskank, trøffel- & løvstikkemayo
Vaffel med ristede svampe, svampecreme, tørret & røget dyrehjerte
 
Nødder & Chips 45,-
Hjemmelavede rodfrugtchips & nødder

Forretter

Østers naturel 45,- pr. stk. | 3 stk. 120,- | 6 stk. 220,-
Østers med rødløgsvinaigrette & citron
 
Østersservering 125,-
Friteret østers med urtecreme, dampet østers med sauce på østers & smør, samt østers Bloody Mary
 
Caviar 185,-
Gastro unika Gold 10 gram. med creme fraiche, blinis & urter
 
Stegte jomfruhummerhaler 145,- 
Stegt jomfruhummerhale med sauce på hønsefond & yuzu, blomkålspuré, stegte gulerødder, syltede løg & tørret citronskal
 
Stegte kammuslinger 135,-
Stegte kammuslinger med perlehvederisotto, havgus, ristede hvedekerner, saltet citron & ramsløgsolie
 
Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af inderlår med persille, skalotteløg, cornichoner, pommes pailles & frisésalat
 
Rensdyrcarpaccio 145,-
Rensdyrcarpaccio med pebermayo, jordskokkechips, revet vesterhavsost & bitre salater
 
Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med hjemmelavet aioli
 
Vinaigrettesalat 55,-
Marineret salat med sprøde kerner & syltet grønt
 

Smørrebrød 95,- pr. stk. 

Serveres til frokost, mandag – fredag

Æg & Rejer
Smilende æg med håndpillede rejer, dildmayo & radiser
 
Karrysild
Marinerede sild med karrysalat, rå & syltede løg
 
Kartoffel & stenbidderrogn
Nye kartofler med stenbiderrogn, mayo, dild & persille
 
Smørstegt rødspætte
Smørstegt rødspætte med tomatmayo, syltede & marinerede tomater & brøndkarse
 
Hønsesalat på ristet rugbrød
Hønsesalat med hjemmesyltede agurker, grov sennep, sprødt kyllingeskind & vesterhavsost
 
Rensdyr
Rosastegt rensdyr med svampemayo, jordskokkechips, frisésalat & syltede tyttebær
 
* Alle smørrebrød serveres på rugbrød 

Hovedretter

Dagens friske fangst 245,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med hvide asparges vendt i brunet smør, croutoner, syltede løg, beurre blanc sauce med fiskerogn & purløg. Serveres med urtekartofler.
 
Lammekrone 255,-
Lammekrone med grillede grønne asparges, brændenældepuré, bagte løg & brombærsauce med ramsløgsolie. Serveres med urtekartofler.
 
Rosastegt kalvemørbrad 355,-
Kalvemørbrad med grillede grønne asparges, brændenældepuré, bagte løg & pebersauce med ramsløgsolie. Serveres med urtekartofler.
 
Skaldyrsfad 465,- 
Skal bestilles til min. 2 personer 
Østers naturel, jomfruhummer, krabbeklør,
blåmuslinger, kammuslinger & pil-selv-rejer
Serveres med salat, aioli, citron & brød 
*Kan ikke bestilles om mandagen
 
Nordatlantisk tapas 235,-
Røget islandsk laks, lun “tartelet” med høns & svampe, 
Friteret torsk, charcuterie fra Nørre Søby,
Marineret salat & tre slags oste med kompot. 
Hertil brød & hjemmerørt smør
 
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & hjemmelavet aioli
 
Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & grov remoulade
 
Nordatlantisk stjerneskud 195,-
Smørstegt rødspættefilet på ristet brioche, rejesalat, islandsk laks, fisketerrine,
syltede grøntsager & urtesalat
 
 

Ost & dessert

5 slags oste 135,-
Arla Unika oste med tørrede frugter, stegt rugbrød & hjemmelavet kompot
 
Citrondessert 135,-
Citrondessert, sprød linsedej, lemoncurd, kandiseret citronskal, brændt marengs, vaniljecreme & kærnemælksis
 
Hvidchokolade  135,-
Hvid chokoladeis med brændt hvid chokolade, blondie, broken gel af agurk, æble, mynteolie  & granité af agurk 
 
3 stk. sødt – perfekt til kaffen 40,-
Hjemmelavede lækkerier
 
Dagens kage 35,-
Spørg tjener 🙂