Frokost/Aften Menu 01.06.23
Åbningstider
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Menukort
Sæsonens Menu tilbud
Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu
Vælg imellem dagens friske fangst eller unghane ballotine til hovedret.
* 4 x Nordatlantiske snacks: Croqueta med torsk, Brioche med Grønlandske rejer, Vaffel med Islandsk laks & Risotto med champagne & østers
* Jomfruhummertatar med arktisk timian, hybenrose, islandsk tang & timian snaps
* Dagens pivfriske fangst med gratinerede hvide asparges, syltede rabarber, dild, sprødt rugbrød & vesterhavssauce. Serveres med nye danske kartofler
Eller
* Ballotine af unghane, gulerodspuré, syltede stegte rødløg, nye gulerødder, stegte forårsløg, paneret kalvebrissel & sauce med persille & ramsløg. Serveres med nye danske kartofler
*Pocheret & dehydreret fersken, hindbærsorbet, hindbær tuile, creme anglaise med hvidchokolade & tongabønne
* Et glas bobler og vinmenu med tre glas
* Filtreret vand med/uden brus ad libitum
Pris pr. kuvert kr. 785,-
Tilkøb: Skift hovedret til oksemørbrad 100,-
Tilkøb: Kaffe/te med hjemmelavet sødt kr. 60,-
Sæsonmenu 3 retter
Jomfruhummertatar | Dagens fangst eller Unghane Ballotine | Pêche Melba
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,-
Snacks
4 Nordatlantiske snacks 95,-
Croqueta med saltet torsk & purløg
Ny dansk kartoffel på sprød brioche med grønlandske rejer
Vaffel med røget islandsk laks & urtecreme
Risotto med champagne, østers & basilikum
Nødder & Chips 45,-
Hjemmelavede rodfrugtchips & nødder
Forretter
Østers naturel 45,- pr. stk. | 3 stk. 120,- | 6 stk. 220,-
Østers med forårsløgsvinaigrette & citron
Østersservering 125,-
Østers med hindbær granité
Friteret østers med citronmayo
Østers med agurkejuice & Hendrick’s gin
Caviar 185,-
Gastro unika Gold 10 gram. med creme fraiche, blinis & urter
Jomfruhummertatar 145,-
Jomfruhummertatar med arktisk timian, hybenrose, islandsk tang & timian snaps
Mosaik af hvid fisk 135,-
Hvid fisk vendt i porreaske med grønne æbler, syltede sennepsfrø, æblemost fra Gårdmosteriet
Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af inderlår med tomatmayo, syltede perleløg, sprødt rugbrød, kartoffel chips & estragon
Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med eddikepulver hjemmelavet aioli
Salat 55,-
Salat med grillet sommergrønt & sprøde kerner
Smørrebrød 95,- pr. stk.
Serveres til frokost kl. 12-15, mandag – fredag.
Æg & Rejer
Smilende æg med håndpillede grønlandske rejer, grønne asparges & løvstikkemayo
Stegt sild
Stegt sild med sylt, forårsløg, æbler, peberrod & sennep
Kartofler
Nye danske kartofler med fiskerogn, citronmayo & urter
Hønsesalat
Hønsesalat med syltede bøgehatte & ramsløg, hjemmesyltede agurker, grov sennep, sprødt kyllingeskind & vesterhavsost
Rensdyrtatar
Rensdyrtatar med olivenolie & kapers, svampemayo, jordskokkechips, frisésalat & syltede tyttebær
* Alle smørrebrød serveres på rugbrød
Hovedretter
Dagens friske fangst 245,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med gratinerede hvide asparges, syltede rabarber, dild, sprødt rugbrød & vesterhavssauce. Serveres med nye danske kartofler
Unghane Ballotine 255,-
Unghane Ballotine med gulerodspuré, stegte syltede rødløg, nye gulerødder, stegte forårsløg, paneret kalvebrissel & sauce med persille & ramsløg. Serveres med nye danske kartofler
Rosastegt oksemørbrad 355,-
Oksemørbrad med gulerodspuré, stegte syltede rødløg, nye gulerødder, stegte forårsløg, paneret kalvebrissel & glace. Serveres med nye danske kartofler
Skaldyrsfad 465,-
Skal bestilles til min. 2 personer
Østers naturel, jomfruhummer, krabbeklør,
blåmuslinger, kammuslinger & pil-selv-rejer
Serveres med salat, aioli, citron & brød
*Kan ikke bestilles mandage
Nordatlantisk tapas 235,-
Røget islandsk laks med rygeost & sprødt rugbrød
Grøntsags quiche
Salat med grillet sommergrønt
Charcuterie fra Nr. Søby med sylt & pesto
3 slags oste med hjemmelavet kompot & knækbrød
Rabarbertrifli med vaniljefløde & makroner
Hertil brød & hjemmerørt smør
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & hjemmelavet aioli
Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter med eddikepulver & grov remoulade
Nordatlantisk stjerneskud 195,-
Smørstegt rødspættefilet på ristet brioche, rejesalat, islandsk laks, fisketerrine,
syltede grøntsager, grønne asparges & urtesalat
Rørt oksetatar 195,-
Rørt oksetatar af inderlår med tomatmayo, syltede perleløg, sprødt rugbrød, kartoffel chips & estragon. Serveres med sprøde fritter med eddikepulver & aioli
Ost & dessert
5 slags oste 135,-
Arla Unika oste med ristet brød & hjemmelavet kompot
Pêche Melba 135,-
Pocheret & dehydreret fersken, hindbærsorbet, hindbær tuile, creme anglaise med hvidchokolade & tongabønne
Chokolade & jordbær 135,-
Info på vej 🙂
3 stk. sødt – perfekt til kaffen 40,-
Hjemmelavede lækkerier
Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂