Frokost/Aften Menu
Åbningstider
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Menukort
Sæsonens Menu tilbud
Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu
Vælg imellem dagens friske fangst eller and til hovedret.
* 4 x Nordatlantiske snacks: Croquette med torsk, brioche med rejesalat, cheviche af hvidfisk & jomfruhummerbisque
* Helleflynder en croute med noritang, dampet porre, bakskuld & beurre blanc
* Dagens pivfriske fangst med sauté af svampe & sennepskorn, puré af portobello & sprød salvie
Eller
* Gråand med stegte løg, små rødbeder, brunet selleripuré, gastrik på vilde brombær & glace
* Brændt hvid chokolade med kaffeis, chokolademousse & kakao
* Et glas bobler og vinmenu med tre glas
* Filtreret vand med/uden brus ad libitum
Pris pr. kuvert kr. 785,-
Tilkøb:
5 stk. Arla Unika oste med knækbrød & kompot 125,-
Kaffe/te med hjemmelavet sødt kr. 60,-
Sæsonmenu 3 retter
Helleflynder | Dagens fangst eller Gråand | Chokolademousse med kaffeis
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,-
Snacks
4 Nordatlantiske snacks 95,-
Croquette med saltet torsk & purløg
Vaffel med ceviche af hvid fisk & rygeost
Brioche med rejesalat
Jomfruhummerbisque med græskarpuré & grøn olie
Nødder & Chips 45,-
Hjemmelavede rodfrugtchips & nødder
Forretter
Østers naturel 45,- pr. stk. | 3 stk. 120,- | 6 stk. 220,-
Østers med rødvinsvinaigrette & citron
Østersservering 125,-
Østers med hindbær granité
Friteret østers med urtemayo
Østers med grønlandsk sortebærsnaps
Caviar 185,-
Gastro unika Gold 10 gram. med creme fraiche, blinis & urter
Helleflynder 135,-
Helleflynder en croute med noritang, dampet porre, bakskuld & beurre blanc
Hummer 185,-
Hummer med fennikel, confiteret i vilde grønlandske urter, gratineret oste sauce, crouton
& hummer/sherry sauce
Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af inderlår med tomatmayo, syltede perleløg, sprødt rugbrød, kartoffel chips & estragon
Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med hjemmelavet aioli
Salat 55,-
Salat med urter, vinaigrrette & sprøde kerner
Hovedretter
Dagens friske fangst 245,-
Dagens pivfriske fangst med sauté af svampe & sennepskorn, puré af portobello & sprød salvie.
Serveres med kartoffelkompot
Gråand 235,-
Gråand med stegte løg, små rødbeder, brunet selleripuré, gastrik på vilde brombær
& glace. Serveres med kartoffelkompot
Nordatlantisk juletapas 255,-
To serveringer
Marineret sild med karrysalat, kapers & smilende æg
Islandsk koldrøget laks med sennepscreme & dild
Friteret torsk med grov remoulade & citron
Medister fra Nr. Søby med timian & rødkål
Røget andebryst med pebermayo, ribs & sprød rug
Vesterhavsost med hybenkompot
Tre slags brød & pisket smør med urter
Ris a la mande med kirsebærsauce
Småkage & chokoladebrud
Skaldyrsfad 465,-
Skal bestilles til min. 2 personer
Østers naturel, jomfruhummer, krabbeklør,
blåmuslinger, kammuslinger & pil-selv-rejer
Serveres med salat, aioli, citron & brød
*Kan ikke bestilles mandage
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & hjemmelavet aioli
Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & grov remoulade
Nordatlantisk stjerneskud 195,-
Smørstegt rødspættefilet på ristet brioche med hjertesalat, rejesalat, Islandsk laks,
syltede grøntsager & urter
Rørt oksetatar 195,-
Rørt oksetatar af inderlår med tomatmayo, syltede perleløg, kartoffel chips & estragon.
Serveres med sprøde fritter & aioli
Ost & dessert
5 slags oste 135,-
Arla Unika oste med knækbrød & hyben/hasselnøddekompot
Brownie & blåbær 135,-
Brownie med blåbær, lune krydderier, kvanis, tuile & blåbærstøv
Hvid chokolade & kaffeis 135,-
Brændt hvid chokolade med kaffeis, chokolademousse & kakao
3 slags sødt 40,-
Hjemmelavede lækkerier
Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂