Mindre retter
Stegt kammusling 120,-
Stegt kammusling med syltede græskar, sprøde kerner, estragon & soyamarinade
Østers 115,-
3 stk. østers med rødløgsvinaigrette
Jomfruhummere 135,-
3 stk. grillede jomfruhummere, hvidløg, toast & persillesmør
Oksetatar 110,-
Rørt oksetatar (90 gram), estragoncreme, tørrede tomater, jordskokkechips & karse
Fisk & skaldyrssuppe 110,-
Fisk og skaldyrs suppe med torsk, muslinger & aioli
Større retter
Skaldyrsfad 375,- pr. person.
(Bestilles til min. 2 personer)
1/2 hummer – Grillede jomfruhummer
Østers – Muslinger
Stegt kammusling – Grønlandske pil-selv-rejer
Rustik salat, aioli & citron
Nordatlantisk stjerneskud 185,-
Rødspætte, bagt torsk, koldrøget islandsk laks, grønlandske rejer, syltede skorzonerrødder, dild & citron
Grillede jomfruhummer 235,-
6 stk. grillede jomfruhummer, hvidløg, toast & persillesmør
1/2 Hummer 175,-
Smørstegt 1/2 hummer, estragoncreme & sprøde fritter
Moules frites 165,-
Hvidvinsdampede muslinger, sprøde fritter & aioli
Nordatlantisk Juletapas 225,- (2 serveringer)
Marineret sild, hjemmelavet karrysalat, løg, kapers & æg
Rejesalat, dild & citron
Røget andebryst, tyttebær & waldorfsalat
Torsk i sprød krumme med løvstikkeremoulade
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Tre slags hjemmelavet surdejsbrød med smør
Risalamande, kirsebærsauce & mandelgave til den heldige
3 slags hjemmelavet petit four
Fish & Chips 175,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & sauce tatar
Oksetatar 195,-
Rørt oksetatar (160 gram), estragoncreme, tørrede tomater, jordskokkechips & karse
Fisk & skaldyrssuppe 165,-
Fisk og skaldyrs suppe med torsk, muslinger & aioli
Lammefilet 225,-
Lammefilet med stegte jordskokker, syltet løg, kartoffelpuré & salviesauce
Oksefilet & skank 210,-
Oksefilet og braiseret skank med rødbede, syltede solbær, kartoffelpuré & enebærsauce
Ost & Dessert
Oste 115,-
5 slags Arla unika oste, hjemmelavet knækbrød & sylt
Pocheret pære 105,-
Pocheret pære med vaniljeparfait, karamel & hasselnød
Hvid chokolademousse 105,-
Mousse af hvid chokolade, havtornis, marengs & appelsin
Menu tilbud
Sæsonensmenu
Stegt kammusling med syltede græskar, sprøde kerner, estragon & soyamarinade
Oksefilet og braiseret skank med rødbede, syltede solbær, kartoffelpuré & enebærsauce
Pocheret pære med vaniljeparfait, karamel & hasselnød
3 retter 385,-
Start med bobler og snacks for 100,-
Tilkøb 3 glas vin afstemt sæsonensmenu 200,-
Fuld pakke
Bobler & snacks
Sæsonens 3 retter med tilhørende vine
Stempelkaffe med hjemmelavet sødt
For 730,-
Vegetar, Veganer eller diverse allergier, giv os gerne besked ved bordbestilling.
Mandag til fredag har køkkenet har åbent fra 12.00-15.00 & 17.30-21.00.
Lørdag har køkkenet åbent for brunch 10.00-15.00 & aften a la carde 17.30-21.00.
Søndag har køkkenet åbent for brunch fra 10.00-15.00
Hold på 10 personer eller mere, skal forudbestille menu, senest dagen før. Menuen skal være den samme for alle personer, dog med undtagelse for vegetarer eller allergener.