Ny menu med start fra d. 02.11.2020

Mindre retter


Stegt kammusling 120,-

Stegt kammusling med syltede græskar, sprøde kerner, estragon & soyamarinade


Østers 115,-

3 stk. østers med rødløgs vinaigrette


Jomfruhummere 135,-

3 stk. grillede jomfruhummere, hvidløg, toast & persillesmør


Oksetatar 110,-

Rørt oksetatar (90 gram), estragoncreme, tørrede tomater, jordskokkechips & karse


Fisk & skaldyrssuppe 110,-

Fisk og skaldyrs suppe med torsk, muslinger & aioli

Større retter


Skaldyrsfad 375,- pr. person.

(Bestilles til min. 2 personer)

1/2 hummer – Grillede jomfruhummer

Østers – Muslinger

Stegt kammusling – Grønlandske pil-selv-rejer

Rustik salat, aioli & citron


Nordatlantisk stjerneskud 185,-

Rødspætte, bagt torsk, koldrøget islandsk laks, grønlandske rejer, syltede skorzonerrødder, dild & citron


Grillede jomfruhummer 235,-

6 stk. grillede jomfruhummer, hvidløg, toast og persillesmør


1/2 Hummer 175,-

Smørstegt 1/2 hummer, estragoncreme & sprøde fritter


Moules frites 165,-

Hvidvinsdampede muslinger, sprøde fritter & aioli


Nordatlantisk Juletapas 195,- (2 serveringer)

Marineret sild, hjemmelavet karrysalat, løg, kapers & æg

Rejesalat, dild & citron

Røget andebryst, tyttebær & waldorfsalat

Torsk i sprød krumme me løvstikke remoulade

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål

Tre slags hjemmelavet surdejsbrød med smør

Risalamande, kirsebærsauce & mandelgave til den heldige


Fish & Chips 175,-

Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & sauce tatar


Oksetatar 195,-

Rørt oksetatar (160 gram), estragoncreme, tørrede tomater, jordskokkechips & karse


Fisk & skaldyrssuppe 165,-

Fisk og skaldyrs suppe med torsk, muslinger & aioli


Lammefilet 225,-

Lammefilet med stegte jordskokker, syltet løg, kartoffelpuré & salviesauce


Oksefilet & skank 210,-

Oksefilet og braiseret skank med rødbede, syltede solbær, kartoffelpuré & enebærsauce

Ost & Dessert


Oste 115,-

5 slags Arla unika oste, hjemmelavet knækbrød og sylt


Pocheret pære 105,-

Pocheret pære med vaniljeparfait, karamel & hasselnød


Hvid chokolademousse 105,-

Mousse af hvid chokolade, havtornis, marengs & appelsin


Menu tilbud

Sæsonensmenu

Stegt kammusling med syltede græskar, sprøde kerner, estragon & soyamarinade

Oksefilet og braiseret skank med rødbede, syltede solbær, kartoffelpuré & enebærsauce

Pocheret pære med vaniljeparfait, karamel & hasselnød

3 retter 385,-

Start med bobler og snacks for 100,-

Tilkøb 3 glas vin afstemt sæsonensmenu 200,-


Fuld pakke

Bobler & snacks

Sæsonens 3 retter med tilhørende vine

Stempelkaffe med hjemmelavet sødt

For 730,-


Vegetar, Veganer eller diverse allergier, giv os gerne besked ved bordbestilling.

Mandag til fredag har køkkenet har åbent fra 12.00-15.00 & 17.30-21.00.

Lørdag har køkkenet åbent for brunch 10.00-15.00 & aften a la carde 17.30-21.00.

Søndag har køkkenet åbent for brunch fra 10.00-15.00

Hold på 10 personer eller mere, skal forudbestille menu, senest dagen før. Menuen skal være den samme for alle personer, dog med undtagelse for vegetarer eller allergener.