Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch, ikke frokost. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch, ikke frokost.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Sidste udskænkning er kl. 22.00 (så længe vi er pålagt restriktioner)

Husk gyldigt coronapas og mundbind (så længe vi er pålagt restriktioner)

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu senest dagen før ankomst.

Restriktioner vedrørende åbning se mere her


Menu


Snacks

5 slags snacks 95,-
Rejesalat m. sprødt rugbrød
Sprøde rodfrugtchips
Ristede nødder
Oliven
Vagtelæg med ramsløgspesto

Menutilbud forår

Champagne, vin, snacks og 3 af de bedste retter

* Champagne – Lanson Black label Brut 
* 5 x snacks til champagnen; Rejesalat, rodfrugtchips, nødder, oliven & vagtelæg
Smørdampede hvide asparges, håndpillede rejer og stenbiderrogn, krydderurter & Beurre blanc sauce
* Rosastegt oksemørbrad, stegte grønne asparges, spidskål, urtemarinade, nye persillekartofler & morkel sauce
* Rabarber som kompot og sorbet, mazarinkage, mascarponecreme & hasselnød
* Vinmenu 3 glas
Pris pr. kuvert kr. 800,-
Tilkøb kaffe med hjemmelavede petit four kr. 60,-

Mindre retter


Østers 125,-

Østers 3 stk. med rødløgsvinegrette & citron 125,-


Grillede jomfruhummer 145,- 

Grillede jomfruhummer 3 stk. med toast & persille/hvidløgssmør 145,-


Smørdampede hvide asparges 135,- 

Smørdampede hvide asparges, håndpillede rejer og stenbiderrogn, krydderurter & Beurre blanc sauce


Hummer bisque 135,- 

Hummer bisque med bagt fisk, dampede grønsager, croutoner & krydderurter


Stegt kammusling 130,-

Stegt kammusling med syltede æbler, sprødt brød, granskud & muslingesauce


Rørt oksetatar 125,- 

Rørt oksetatar af mørbrad med estragoncreme, tørrede tomater, jordskokkechips & salat


Større retter


Skaldyrsfad 395,- pr. person

(Bestilles til minimum 2 personer)

1/2 Hummer
Jomfruhummer
Østers
Muslinger
Krabbeklør
Pil selv rejer
Salat, aioli og citron
 

Nordatlantisk Tapas 195,-

Pil selv rejer – aioli – citron
Røget lask – rygeost – radise 
Friteret torsk – løvstikke remo
Forårs salat – vinaigrette 
To slags charcuteri – oliven 
Tærte – tomat – spinat – friskost 
Danske oste – hjemmelavet kompot 
Tre slags sødt 
To slags brød med smør 
 

Moules frites 175,-    

Hvidvinsdampede muslinger, sprøde fritter & aioli


Stjerneskud 195,-

Rødspætte, bagt fisk, røget laks, rejer, asparges, dild & citron


Fish & Chips 185,-

Friteret torsk i sprød krumme, sprøde fritter & sauce tartar


Grønlandske rejer 165,- 

Grønlandske pil-selv rejer (500 gram), salat, aioli & citron


Dagens friske fangst 210,-

Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen, ristet spinat, agurk, dild, nye persillekartofler & champagne/muslingesauce


Oksemørbrad 230,-

Rosastegt oksemørbrad, stegte grønne asparges, spidskål, urtemarinade, nye persillekartofler & morkel sauce


Ost og Dessert


5 slags danske oste, knækbrød og sylt 125,-


Rabarber 120,-

Rabarber kompot og sorbet, mazarinkage, mascarponecreme & hasselnød


Hvid chokolademousse 120,-

Hvid chokolademousse, havtornis, marengs &  appelsin


Hjemmelavet flødebolle 20,-


Petit four 3 stk. 35,-


Dagens kage 35,-