Aftenmenu
Åbningstider
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Menukort
Sæsonens Menutilbud
Snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu,
filtreret vand med/uden brus & kaffe med sødt
Pris pr. kuvert kr. 785,-
Snacks
Rodfrugtchips, blandede nødder & oliven
Stegte kammuslinger
Agurk, jordskokker & syrnet fløde
Vælg imellem dagens friske fangst eller vagtel
Dagens friske fangst
Jordskokker, løg, aspargessauce & pommes anna
Eller
Farseret vagtel
Svampe, løg, blomkål, palmekål & pommes anna
Pærer
Pære, nougat & hasselnødder
Sæsonmenu 3 retter
Kammusling | Dagens fangst eller Farseret vagtel | Pære
Pris pr. kuvert kr. 445,-
Tilkøb: Vinmenu med tre glas 240,-
Snacks
Nødder, chips & oliven 65,-
Forretter
Kammuslinger 145,-
Stegte kammuslinger, broken gel på agurk, jordskokkecrudité, jordskokchips, marineret agurk & syrnet fløde skilt med dildolie
Jomfruhummer 6 stk. 145,- / 8 stk. 175,-
6 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør
Serveres med brød, aioli & salat
Røget islandsk laks 135,-
Marineret agurk, radiser, frisé salat & urte mayonnaise
Rørt oksetatar 145,-
Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme
Hovedretter
Dagens friske 255,-
Stegte jordskokker, bagt løg, citrus crumble, fermenteretaspargessauce & pommes anna
Farseret vagtel 245,-
Stegte svampe, bagt løg, blomkålspuré, friteret palmekål & pommes anna
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med sprøde pommes frites & aioli
Jomfruhummer 245,-
12 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør
Serveres med sprøde pommes frites, aioli & salat
Rørt oksetatar 215,-
Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme
Serveres med sprøde pommes frites & aioli
Nordatlantisk Juletapas
(2 serveringer)
Marineret sild, karrysalat og æg.
Islandsk koldrøget laks, sennepscreme og dild
Friteret torsk, grov remoulade og citron
Medister m. timian fra Nr. Søby og rødkål
Confiteret andeterrine med tyttebær
Vesterhavsost m. hybenkompot
To slags brød og smør
Ris a la mande med kirsebærsauce
2 slags sødt
Pris pr. kuvert 255,-
Nordatlantisk Stjerneskud 205,-
Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks. Serveres på ristet brød
Fish n’ Chips 195,-
Servers med sprøde pommes frites & sauce tatar