Mandag til fredag 12.00-15.00. Lørdag & søndag serverer vi brunch fra 10.00 – 15.00

Der serveres hjemmebagt surdejsbrød med hjemmerørt smør til alle vores frokostretter. 

Nordatlantisk Tapas 195,-

  • Grønlandske Pil-selv-rejer med aioli & citron
  • Islandsk koldrøget laks med fynsk rygeost
  • Friteret torsk fra Nordatlanten
  • Røget lam & løvstikkecreme
  • Hønsesalat med karse
  • Spæde salater med asparges
  • Hjemmelavet grøntsagstærte
  • Udvalgte Danske oste med syltede hyben & hasselnødder

Sommersalat 110,-

Spæde salater, asparges, jordskokkechips og vinaigrette


Grønlandske Pil-selv-rejer 145,-

400 gram rejer, grøn salat, aioli & citron


Fish & chips 175,-

Nordatlantisk torsk friteret i sprød krumme, sprøde fritter & sauce tatar


Nordatlantisk stjerneskud 185,-

Rødspætte, torsk, koldrøget laks, grønlandske rejer, asparges, dild & citron


Rørt oksetatar 195,-

Oksetatar (160 gram) med løvstikkecreme, tørrede tomater, jordskokkechips & purløg


Oksefilet 210,-

Okse med sprøde fritter, sommergrønt apart, luftig bearnaise


Arla Unika-oste 115,-

5 forskellige oste, hjemmelavet knækbrød & sylt


Lime & hindbær 105,-

Mousse af lime/basilikum/hvid chokolade, rabarberskum & hindbærsorbet 


Profiterol & syrenis 105,-

Profiterol med mørk chokolade, friske blåbær, skyrganache & syrenis


Afternoontea 95,-

Små lækkerier fra vores desserchef; Fyldte chokolader, flødebolle, profiteroles & macarons. Hertil valgfri kaffe eller te. 

Serveres mandag – fredag fra 12.00-16.30.