Frokost servereres mandag til fredag 11.30-16.00
Lørdag og søndag tilbyder vi brunch fra 10.00 – 15.00.
Lørdag og søndag tilbyder vi desuden vores frokostmenu til hold på minimum 20 personer.

Nordatlantisk smørrebrød
– Serveres på rugbrød

  • Marinerede sild – hjemmelavet karrysalat – grønt
  • Fiskedeller med hjemmelavet remo, pickles, salturt & citron
  • Æg, grønlandske rejer, caviar & ramsløg
  • Lam med svampemayo, blåbær, bagte løg & friske urter
  • Rørt tatar med rodfrugtchip

2 stk. 135,-, 3 stk. 195,-

 

Nordatlantisk/dansk delikatessebræt
– Serveres med 2 slags brød & hjemmerørt smør

  • Fisk – 3 slags charcutteri –  2 slags ost – tarpenade – nødder – grønt 185,-

 

Salater
– Serveres med 2 slags brød & hjemmerørt smør

  • Røget andebryst, blegselleri, saltede valnødder, , bolsjebeder, salat & urtemayo 115,-
  • Vegetarsalat 105,-
  • Koldrøget laks, radiser & rygeost 115,-

Andre lækkerier

  • Rørt tatar på salat – serveres med brød & grove fritter 175,-
  • Fish´n chips – sauce tatar – citron 125,-
  • Sprøde kartofler – kvanmayo 55,-
  • Ostemad 65,-

 

Ost & sødt
Fire lækre oste, serveres med frugtkompot, nødder & 2 slags brød 125,-

Dagens kage 25,-

Dagens konditorkage 45,-

 

Frokostmenu (minimum 10 kuverter – skal bestilles senest dagen før)
  • Brændt laks – citrongræs – glaskål – avocadocreme – saltet agurk
  • Perlehøne – grillet grønt – bønner – svampesauce
  • Sensommer; Brombær/skyris – ribs – brownie – brombær – blomster – violskum

3 retter 325,-