Frokost servereres mandag til fredag 11.30-16.00
Mandag – fredag har vi også hverdagsbrunch fra 09.00 – 11.00
Lørdag tilbyder vi brunch fra 10.00 – 15.00
Søndag tilbyder vi brunch fra 10.00 – 15.00
Lørdag og søndag tilbyder vi desuden vores frokostmenu til hold på minimum 20 personer.

Nordatlantisk smørrebrød
– Serveres på rugbrød

  • Marinerede sild – hjemmelavet karrysalat – grønt
  • Fiskedeller med hjemmelavet remo, pickles, salturt & citron
  • Æg, grønlandske rejer, caviar & ramsløg
  • Lam med svampemayo, blåbær, bagte løg & friske urter
  • Rørt tatar med rodfrugtchip

2 stk. 135,-, 3 stk. 195,-

 

Nordatlantisk/dansk delikatessebræt
– Serveres med 2 slags brød & hjemmerørt smør

  • Fisk – 3 slags charcutteri –  2 slags ost – tarpenade – nødder – grønt 185,-

 

Salater
– Serveres med 2 slags brød & hjemmerørt smør

  • Røget andebryst, blegselleri, saltede valnødder, , bolsjebeder, salat & urtemayo 115,-
  • Vegetarsalat 105,-
  • Koldrøget laks, radiser & rygeost 115,-

Andre lækkerier

  • Tournedos af oksemørbrad – persillerod – skalotteløg – hvidløgscreme – chips – sauce bordelaise 225,-
  • Rørt tatar på salat – serveres med brød & grove fritter 175,-
  • Helleflynder – spidskål – brændt/syltet porre – grønkål i vinagrette – bakskuldssauce 175,-
  • Fish´n chips – sauce tatar – citron 125,-
  • Sprøde kartofler – kvanmayo 55,-
  • Ostemad 65,-

 

Ost & sødt
Fire lækre oste, serveres med frugtkompot, nødder & 2 slags brød 125,-
Dagens dessert – spørg venligst tjenerne 75,-

 

Frokostmenu

  • Røget laks fra Færøerne – friskostcreme – salturt & sprød salat
  • Tournedos af oksemørbrad – persillerod – timianglaserede skalotteløg – hvidløgscreme – chips – sauce bordelaise
  • Sprød vaffel med saltet karamelmousse, creme fraichesorbet & karameltuilles

Kr. 350,-