Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch, ikke frokost. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch, ikke frokost.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Sidste udskænkning er kl. 22.00. Husk gyldigt coronapas og mundbind.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu senest dagen før ankomst.

Restriktioner vedrørende åbning se mere her


Menu


Menutilbud sommer

Champagne, vin, snacks og 3 af de bedste retter

* Champagne – Lanson Black label Brut
* 5 x snacks til champagnen; hellefisk, butterdejsstænger, snekrabbe, rensdyr & jordskokke.
* Stegt kammusling med rygeost, glaskål, radisser, rugbrøds crutoner og aromatisk urte olie.
*Rosastegt oksemørbrad, persille creme, peberrod, grillede løg, nye smørdampede kartofler & blanquette sauce.
* Jordbær is, ”cheescake”, havesyre granite, sprød crumble og citron timian.
* Vinmenu 3 glas
Pris pr. kuvert kr. 800,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavede petit four kr. 60,-

Snacks

5 slags snacks 95,-
Røget hellefisk med dildcreme
Butterdejsstænger med arktisk timian
Snekrabbe med granskud
Rensdyr “roastbeef” med tyttebær
Jordskokkechips med lava salt

Mindre retter


Østers 125,-
3 stk. østers med rødløgsvinaigrette & citron

Caviar 185,-
Gastro unika gold 10 gram. med creme fraiche, urter & toast melba

Jomfruhummer 145,-
3 stk. grillede jomfruhummer med toast & persille/hvidløgssmør

Ceviche 135,- 
Ceviche af torsk med frisk æble, agurk, dildolie & citrusmarinade

Sommersalat 125,-
Hjertesalat med “cæsar” dressing, croutoner, sprødt kyllingeskind, vesterhavsost & krydderurter 

Kammusling 130,-
Stegt kammusling med rygeost, glaskål, radiser, rugbrødscroutoner & aromatisk urteolie

Rejemad 145,-
Håndpillede rejer, ristet brioche, citronmayo, radiser, agurk og krydderurter

Oksetatar 125,-
Rørt oksetatar af mørbrad med kartoffelchips, syltede løg, karse & kapers

Større retter


Skaldyrsfad 395,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
1/2 Hummer
Jomfruhummer
Østers
Muslinger
Kammusling
Pil selv rejer
Salat, aioli og citron

Nordatlantisk tapas 195,-
Pil selv rejer – aioli – citron
Røget laks – rygeost – radise
Friteret torsk – løvstikke remo
Sommer salat – vinaigrette
To slags charcuteri – oliven
Tærte – tomat – spinat – friskost
Danske oste – hjemmelavet kompot
Tre slags brød med smør

Moules frites 175,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & aioli

Fish & chips 185,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & sauce tartare

Grønlandske rejer 165,-
Grønlandske pil-selv rejer (500 gram) med salat, aioli & citron

Dagens friske fangst 210,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med grillet spidskål, capers, ærter, mandler, dild, nye smørdampede kartofler & røget muslingesauce

Oksemørbrad 230,-
Rosa stegt oksemørbrad med persillecreme, peberrod, grillede løg, nye smørdampede kartofler & blanquette sauce

Ost & dessert


Danske oste 125,-
5 slags danske oste med hjemmelavet knækbrød & sylt

Jordbær 120,-
Jordbæris, “cheesecake”, havesyre granite, sprød crumble & citron timian

Hvid chokolademousse 120,-
Hvid chokolademousse med syltede havtorn, havtornis & marengs

Hjemmelavet sødt 35,-
3 stk. hjemmelavet sødt

Dagens kage 25,-
Spørg tjener