Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch, ikke frokost. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch, ikke frokost.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu senest dagen før ankomst.


Menu


Menutilbud efterår

Champagne, vin, snacks og 3 af de bedste retter

* Champagne – Lanson Black label Brut
* 5 x snacks til champagnen; Snekrabbe, nordisk escabeche, elg, vagtelæg & jordskokkechips. 
* Stegte kammuslinger med syltet græskar, friteret brød, aromatisk vinaigrette & estragon.
Rosastegt oksemørbrad med stegte svampe, spinatcreme, syltede bøgehatte, knust kartoffel og portvinssauce
* Sensommer; Abrikos & gulerod, gulerodskage med luftig gulerod, abrikos & yoghurtis.
* Vinmenu 3 glas
Pris pr. kuvert kr. 800,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavede petit four kr. 60,-

Snacks

5 slags snacks 95,-
Friteret kokette af snekrabbe med hypenrose
Nordisk escabeche med blåmusling & artist timian
Elg med syltede ramsløgscapers
Vagtelæg med peberrod
Jordskokkechips med islandsk tangsalt

Mindre retter


Østers naturel 125,-
3 stk. østers med yuzu/dild vinaigrette

Friteret Østers 125,-
3 stk. østers med dildcreme & brunet smør

Caviar 185,-
Gastro unika gold 10 gram. med creme fraiche, urter & toast melba

Grillede Jomfruhummer 145,-
3 stk. grillede jomfruhummer med persille/hvidløgssmør, aioli & krydderurter 

Hummersalat 130,- 
Salater med citronmarinade, stegt hummer & krydderurter

Kammusling 125,-
Stegte kammuslinger med syltet græskar, friteret brød, aromatisk vinaigrette & estragon 

Confiteret andeterrine 125,-
Confiteret and med marineret salat, løvstikkecreme & rødløgskompot

Rørt oksetatar 125,-
Rørt oksetatar af mørbrad med kartoffelchips, syltede løg & karse

Større retter


Skaldyrsfad 425,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
1/2 Hummer
Jomfruhummer
Østers
Muslinger
Kammusling
Pil selv rejer
Salat, aioli og citron

Nordatlantisk tapas 195,-
Pil selv rejer – aioli – citron
Røget laks – rygeost – radise
Friteret torsk – løvstikke remo
Salat – vinaigrette
To slags charcuteri – oliven
Tærte – tomat – spinat – friskost
Danske oste – hjemmelavet kompot
Tre slags brød med smør

Moules frites 175,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & aioli

Fish & chips 185,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & sauce tartare

Dagens friske fangst 235,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med stegt blomkål, ristede hasselnødder, citron & sauce beurre blanc

Fynsk lam – Hindsholm 245,-
Stegt lammefilet og kølle med fennikel, selleri/hvidløgspure, syltet sennepsfrø, knust kartoffel & brombærsauce

Oksemørbrad 245,-
Rosastegt oksemørbrad med stegte svampe, spinatcreme, syltede bøgehatte, knust kartoffel og portvinssauce

Ost & dessert


5 slags oste 125,-
Arla Unika oste med hjemmelavet knækbrød & sylt

Kirsebær 130,-
Hvidchokoladecreme med kirsebærgelé, brownie & pistacieis

Sensommer 120,-
Abrikos og gulerod; gulerodskage med luftig gulerod, abrikos & yoghurtis

3 stk. sødt – perfekt til kaffen 35,-
Desserchefens hjemmelavede lækkerier

Dagens kage 25,-
Spørg tjenerne 🙂