Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch, ikke frokost. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch, ikke frokost.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 2 dage før ankomst.


Menu


Menutilbud vinter

Champagne, vin, snacks og 3 af de bedste retter

* Champagne – Lanson Black label Brut
* 5 x Nordatlantiske snacks til champagnen; Skaldyrsbisque, lammekrokette, islandsk laks, flæskesvær med tangsalt & andebryst 
* Stegte jomfruhummerhaler med blomkål, ristede mandler, dild & græskar beurre blanc sauce
* Stegt andebryst med ristede jordskokker, glaseret rødbede, knust kartoffel & krydret andesauce
* Nordatlantisk vinter: Iglo med rosmarinmousse, havtorngelé, pinjekernebund & havtornsorbet
* Vinmenu 3 glas
Pris pr. kuvert kr. 800,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-

Snacks

5 Nordatlantiske snacks 95,-
Lun skaldyrsbisque med olie af arktisk timian
Lammekrokette med eddikepur´e
Røget islandsk laks på sprød kartoffel
Lyngrøget andebryst med ribs og sortebærgin
Flæskesvær med islandsk tangsalt

Mindre retter


Østers naturel 125,-
3 stk. østers med yuzu/dild vinaigrette

Friteret Østers 125,-
3 stk. østers med dildcreme & brunet smør

Caviar 185,-
Gastro unika gold 10 gram. med creme fraiche, urter & toast melba

Hummersalat 130,- 
Salater med citronmarinade, stegt hummer & krydderurter

Stegt jomfruhummer 145,-
Jomfruhummerhaler med blomkål, ristede mandler, dild & græskar beurre blanc sauce

Fiskesuppe 125,-
Cremet fiskesuppe med bagt fisk, glaskål, sprøde croutoner & urtesalat

Confiteret andeterrine 125,-
Confiteret andelår med marineret salat, løvstikkecreme & rødløgskompot

Rørt oksetatar 125,-
Rørt oksetatar af mørbrad med kartoffelchips, syltede løg & karse

Større retter


Skaldyrsfad 425,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
1/2 Hummer
Jomfruhummer
Østers
Muslinger
Kammusling
Pil selv rejer
Salat, aioli og citron

Nordatlantisk juletapas 235,-
2 serveringer. 
Marineret sild med karry salat og æg
Røget laks med sennepscreme og dild
Andeconfi med tyttebær og karse
Friteret torske krokette med grov remo og citron
Ribbensteg med rødkål  
Tre slags brød med smør 
Ris a la mande med kirsebær sauce
3 slags sødt

Moules frites 175,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & aioli

Fish & chips 185,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & sauce tartare

Dagens friske fangst 235,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med stegte gulerødder, syltede perleløg, fennikel & muslinge sauce

Andebryst 225,-
Stegt andebryst med ristede jordskokker, glaseret rødbede, knust kartoffel & krydret andesauce

Oksemørbrad 230,-
Rosastegt oksemørbrad med stegte svampe, spinatcreme, syltede bøgehatte, knust kartoffel & portvinssauce

Ost & dessert


5 slags oste 125,-
Arla Unika oste med hjemmelavet knækbrød & sylt

Skovbund 120,-
Chokolademousse, skovbær, brownie og pistacieis

Nordatlantisk vinter 120,-
Iglo med rosmarinmousse, havtorngelé, pinjekernebund & havtornsorbet

3 stk. sødt – perfekt til kaffen 35,-
Desserchefens hjemmelavede lækkerier

Dagens kage 25,-
Spørg tjenerne 🙂