Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carde. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.


Menukort


Menutilbud

Bobler, vin, snacks og 3 af de bedste retter

Vælg imellem dagens friske fangst eller dådyr til hovedret. 
* Crémant – Louis Perdrier – Rosé
* 5 x Nordatlantiske snacks til boblerne; Snekrabbe, tørret skinke, islandsk laks, vagtelæg & sprødt kyllingeskind
* Stegt jomfruhummer med hybenrose, sprød fennikel, tomat & urtesalat 
* Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med grillet agurk, ærter, citronpuré, muslingesauce & nye urtekartofler
Eller
* Rosastegt dådyrfilet med braiseret dådyrskank, mild hvidløgspuré, stegte & syltede gulerødder, tørret estragon, solbærsauce & nye urtekartofler
* “Rødgrød med fløde”
* Vinmenu 3 glas
Pris pr. kuvert kr. 755,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-
Selskaber på mere end 10 personer, kan bestille oksemørbrad som hovedret, mod en merpris på 35,- pr. kuvert. 
Bestilles til hele selskabet. 

Menutilbud uden drikkelse

3 af de bedste retter

Vælg imellem dagens friske fangst eller dådyr til hovedret 
* Stegt jomfruhummer med hybenrose, sprød fennikel, tomat & urtesalat 
* Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med grillet agurk, ærter, citronpuré, muslingesauce & nye urtekartofler
Eller
* Rosastegt dådyrfilet med braiseret dådyrskank, mild hvidløgspuré, stegte & syltede gulerødder, tørret estragon, solbærsauce & nye urtekartofler
* “Rødgrød med fløde”
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-
Selskaber på mere end 10 personer, kan bestille oksemørbrad som hovedret, mod en merpris på 35,- pr. kuvert.
Bestilles til hele selskabet. 

Snacks


5 Nordatlantiske snacks 95,-
Vaffel med snekrabbe
Tørret skinke med havgus
Røget islandsk laks med purløg
Vagtelæg med rygeost
Sprødt kyllingeskind med rabarber

Mindre retter


Østers naturel 125,-
3 stk. østers med rødløgsvinaigrette

Caviar 185,-
Gastro unika gold 10 gram. med creme fraiche, urter & toast melba

Salat med kylling 105,- 
Salater med citronmarinade, kyllingekroketter, syltede løg & krydderurter

Jomfruhummer 145,-
Stegt jomfruhummer med hybenrose, sprød fennikel, tomat & urtesalat 

Rejemad 135,-
Grønlandske rejer, ristet briochebrød, citronmayo, radiser & saltet citron

Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af mørbrad med pebermayo, perleløg, skovsyre og sprødt rugbrød

Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med aioli

Større retter


Skaldyrsfad 465,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
Jomfruhummer
Østers
Krabbekløer
Muslinger
Kammusling
Pil selv rejer
Salat, aioli og citron
Kan ikke bestilles om mandagen. 

Nordatlantisk tapas 215,- 
Pil selv rejer med aioli
Røget hellefisk med rygeost
Hønsesalat med bacon
Charcuteri med aioli
Friteret torsk med dildmayo
Salat med vinaigrette
Danske oste med hjemmelavet kompot
Hjemmelavet brød med smør 

Moules frites 190,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & aioli

Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & sauce tartare


Nordatlantisk stjerneskud 195,-
Friteret rødspættefilet, rejesalat, røget islandsk laks, torsketerrine, ristet briochebrød, asparges & urtesalat

Dagens friske fangst 245,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med grillet agurk, ærter, citronpuré, muslingesauce & nye urtekartofler

Dådyr 255,-
Rosastegt dådyrfilet med braiseret dådyrskank, mild hvidløgspuré, stegte & syltede gulerødder, tørret estragon, solbærsauce & nye urtekartofler

Ost & dessert


5 slags oste 125,-
Arla Unika oste med hjemmelavet knækbrød & sylt

Jordbær 130,-
Jordbær, ruby & lakridscrumble

“Rødgrød med fløde”  130,-
Rødgrød på danske sommerbær med vanilje/flødeis

3 stk. sødt – perfekt til kaffen 40,-
Dessertchefens hjemmelavede lækkerier

Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂