NYTÅRS-TAKE AWAY

 

Det nye år er lige om hjørnet og nytårsfesten nærmer sig – 

En fest i venners lag, med sprudlende bobler i glasset og smuk og velsmagende mad på gaflen.

Vi står igen i år klar med en lækker (og let) løsning: Fire retter + champagnegratiné, der kan tilberedes hjemme.

Vejledning med fotos til tilberedning og anretning følger med.

 

  • Muslingesuppe, skaldyrsterine & saltede hasselnødder
  • Porcheret torsk, bagt rødbede, peberrodscreme & baconcrumble
  • Champagnegranité
  • Kalvemørbrad, ragout af kæber, jordskokpuré, kål, sukkersyltede ribs, brombærsauce & pommes duchess
  • Gateau Marcel, appelsinsalat, syltede pærer & skyrcreme.

 

Pris pr. kuvert; 445,-

 

Menuen bestilles ved at booke bord online på det klokkeslæt,

du ønsker at afhente menuen.

Alternativt på tlf. 22 39 76 00.

Menuen afhentes den 31. december mellem kl. 12.00 – 14.00.

Sidste bestillingsdato er den 29/12 kl. 15.00.

 

BESTIL NYTÅRSMENUEN HER