RESTAURANT NORDATLANTENS ERHVERVSKLUB

Er du erhvervsdrivende, kan du med stor fordel blive medlem af vores Erhvervsklub – uden beregning. Der er fordele at hente allerede fra indmeldelse, og samtidig optjener du point til ekslusive oplevelser.

Vi er taknemmelige for vores gæster – Især vores stamgæster. Derfor tilbyder vi nu et helt unikt loyalitetsprogram for vores erhvervsgæster;

Restaurant Nordatlantens Erhvervsklub

Programmet er fyldt med opgraderinger, eksklusive VIP-middage og meget mere. Det er gratis at være medlem af loyalitetsprogrammet, og systemet er ganske enkelt; Bliv medlem og få fra dag ét utallige fordele, der forsøder møder, konferencer og kundemiddage. Samtidig optjener I point, som kan bruges på eksklusive bonuspakker.

FORDELE SOM ERHVERVSMEDLEM HER OG NU

Konferencedagspakke: Vores dagspakke koster 575,- pr. deltager og indeholder allerede en lækker morgenmad, frokost, eftermiddagskage, frugt og drikkevarer. Som medlem toppes ovenstående med hjemmelavede powershots til morgenmaden, danskvand hele dagen og en eftermiddagsservering af konditorkager fra vores dygtige dessertkok.

Frokost: Hold et frokostmøde i restauranten med kollegaer, kunder eller din bedste ven. Som erhvervsmedlem topper vi frokosten med stempelkaffe og hjemmelavede petit four, så I kan komme godt afsted igen.

Middag: Spis en delikat middag i vores restaurant. Bestiller du en af vores treretters menuer med bobler, snacks, vinmenu, kaffe og sødt, byder vi på den fjerde ret og tilhørende vin.

OPTJEN POINT

Hver gang I besøger Restaurant Nordatlanten optjenes et point for hver kr. 1.000,-, vi fakturerer jer. Vi holder styr på pointene og giver jer besked, når I har optjent 50 point.

Pointene kan indløses til tre forskellige pakker:

Pakke 1 – Eksklusiv gourmetmiddag for fire:

  • – Bobler med snacks
  • – Fireretters middag
  • – Vinmenu 4 glas
  • – Kaffe med hjemmelavet sødt

Pakke 2 – Fri entré for to personer til et af vores mange events:

Mød andre gæster fra det fynske erhvervsliv, når vi 8 gange årligt afholder forskellige events. Vores events har altid god mad og drikke som omdrejningspunkt, kombineret med foredrag, specialsmagninger eller god musik. Samtidig er der plads til at at skabe relationer og måske udveksle forretningsmuligheder med andre erhvervsgæster.

Pakke 3 – Eksklusivt assemblé:

I to timer vil I blive opvartet med bobler ad libitum & nordatlantiske snacks. (Kapacitet max 10 personer).

Der vil løbende blive tilført flere pakker. 50 point skal optjenes indenfor samme kalenderår. Vil I høre mere, være med eller have en rundvisning i vores flotte hus, så ring gerne til os på telefon +45 31 32 87 98 eller skriv til os på klub@restaurantnordatlanten.dk.