Sommermenu

Aktuel fra 17. juni 2019

 

Forretter

  • Vadehavsrejer på hvide asparges – dild – hollandaise 115,-
  • Jomfruhummer – fenikkel – havfenikkel – jomfruhummerbisque – 125,-
  • Røget laks fra færøerne – æble – peberrod – syrnet fløde 105,-
  • Gravad/røget rensdyr – havtorncreme – rensdyrlav – timianstøv – citrontimian – arktisk timian 125,-
  • Veggie – spæde grøntsager – grønne asparges – urter – blomster – syrnet fløde 70,-

 

 

Hovedretter

  • Stegt grønlandsk torsk – urtesalat – grønlandsk stenbiderrogn – beurre blanc –   185,-
  • Tournedos af oksemørbrad – porre – brændeælder – sauce m. syltede sennepskorn 220,-
  • Lammefilet fra Island – frisk spinat – spinatpuré – spæde gulerødder – karse 225,-
  • Unghane – ærter – forårsløg – grov rabarberrelish – svampe – sauce calvados kr. 175,-
  • Veggie – grillet fenikkel på basquaise – urtesalat – kartoffelcreme – mandler 110,-

 

 

Oste & desserter

  • Udvalg af oste – knækbrød & sylt kr. 115,-
  • Citrusis – hvid chokolade – koldskålscreme – kammerjunker – hyldeblomst kr. 105,-
  • Jordbærdrøm: Jordbær – hvid chokolade – mynte 105,-

 

 

Menutilbud sommer

  • Røget laks fra færøerne – æble – peberrod – syrnet fløde
  • Unghane – ærter – forårsløg – grov rabarberrelish – svampe – sauce calvados
  • Citrusis – hvid chokolade – koldskålscreme – kammerjunker – hyldeblomst

3 retter 325,-

3 retter med vinmenu 3 glas 525,-
Bobler med snacks, 3 retter og vinmenu 3 glas 605,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 650,-

 

 

Nordatlantisk gourmetmenu 3 retter        

  • Jomfruhummer – fenikkel – havfenikkel – jomfruhummerbisque
  • Lammefilet fra Island – spinatpuré – spæde guleroder – karse
  • Citrusis – hvid chokolade – koldskålscreme – kammerjunker – hyldeblomst

3 retter 395,-
3 retter med vinmenu 3 glas 595,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas 675,-
Bobler med snacks, 3 retter, vinmenu 3 glas & kaffe med petit four 730,-

 

Nordatlantisk gourmetmenu 4 retter   

  • Jomfruhummer – fenikkel – havfenikkel – jomfruhummerbisque
  • Røget laks fra færøerne – æble – peberrod – syrnet fløde
  • Lammefilet fra Island – spinatpuré – spæde gulerødder – karse
  • Citrusis – hvid chokolade – koldskålscreme – kammerjunker – hyldeblomst

4 retter 495,-
4 retter med vinmenu 4 glas 695,-
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas 775,-
Bobler med snacks, 4 retter, vinmenu 4 glas & kaffe med petit four 830,-

 

Ved bordbestilling til 9 personer eller flere skal vi bede om menubestilling senest 2 dage før.

Dette for at undgå ventetid for jer og vores øvrige gæster