NORDATLANTISK TAKE-AWAY

Vi tilbyder lækker nordatlantisk take-away, kan bestilles mandag – lørdag, fra 15.00 – 19.00.

Weekendkassen kan bestilles torsdag – lørdag, fra 15.00 – 20.00.

Nordatlantisk brunch kan bestilles lørdag & søndag fra 10.00 – 13.00.

Bestil på info@restaurantnordatlanten.dk eller 22 39 76 00

Bestillinger til samme dag, ønskes på tlf opkald.

Nordatlantisk tapasanretning 
  • Færøsk røget laks med rygeostcreme
  • Grønlandske pil-selv-rejer med aioli
  • Hr. Nielsen skinke med løvstikke creme
  • Hønsesalat med karse
  • Grov grøntsagstærte
  • Spæde salater med asparges
  • Tre slags oste med kompot
  • To små desserter
  • To slags brød med smør

195,- pr. kuvert.

Nordatlantisk brunch

Bestilles til minimum 10 kuverter.

  • Koldrøget islandsk laks med fynsk rygeost
  • Grønlandske pil selv rejer med citron
  • Røræg, bacon og pølser
  • Gratineret æg med sauteret spinat
  • Rulle- og spegepølse, løg, karse.
  • Lufttørret skinke og kartoffelsalat
  • Hønsesalat 
  • Lun leverpostej, bacon og svampe
  • Marmelade
  • Nutella
  • Skyr med hjemmelavet musli og friske bær
  • 3 slags ost med vindruer
  • Sommersalat med vinegrette
  • Frisk skåret frugt
  • 3 slags hjemmelavet surdejsbrød og smør
  • Pandekager med lemon curd 
  • Chokolade croissant
  • Rabarbercrumblé

195,- pr. kuvert.

Rejer & Bobler 

Inspireret af vores populære sommerkoncept “Rejer og vin ad libitum”

  • 500 gram grøndlandske pil-selv-rejer 
  • Aioli og citron 
  • Dagens salat
  • 2 slags boller & smør 
  • 1/1 flaske bobler – Louis Perdrier rosé 

225,- pr. kuvert.

Weekendkasse (sælges fra torsdag d. 22.10.20)
Lækker forret + hovedret inklusiv 1 flaske bobler og 1 flaske rødvin
 
Forret/Snacks
* Skaldyrssalat med butterdejsstænger
* Koldrøget islandsk laks med fynsk rygeost 
* Lufttørret skinke med estragoncreme og knækbrød 
* Marinerede oliven
* Rodfrugtchips 
* Hertil en flaske Louis Perdrier Rosé Excellent 
 
Hovedret
* Rosa oksefilet, porrekompot, persillerodspure, knust kartoffel og kryddersauce 
* Hertil 1/1 flaske rødvin, Zonin Valpolicella Ripasso DOC Superiore
 
Sødt 
* 3 slags hjemmelavede petit four pr. person
 
350,- pr. kuvert (bestilles til min. 2 kuverter)
Til ulige antal, kan mad uden vin tilkøbes for 240,- pr. kuvert. 
 
Ekstra vin:
* Louis Pedrier Rosé 125,-
* Zonin Valpolicella Ripasso DOC Superiore 135,-
* Champagne Lanson black Label Brut 310,- 
 
Opgrader din weekendkasse
Få en flaske champagne fra Lanson Black Label Brut med i stedet for den mousserende vin. Koster 100,- ekstra pr. kuvert.

 

Bestil på info@restaurantnordatlanten.dk eller 22 39 76 00

Vi sørger for sikre, afsprittede områder og steder at vaske hænder når du afhenter din mad.

HUSK: Når du henter din mad, skal du komme så tæt på bestillingstidspunktet som muligt og bær mundbind.