NORDATLANTISK TAKE-AWAY

Vi tilbyder lækker nordatlantisk take-away i form af, tapas, husmandskost og måltidskasser.

Bestil på info@restaurantnordatlanten.dk eller 22 39 76 00

Bestillinger til samme dag, ønskes på tlf opkald.

NORDATLANTISK TAPAS ANRETNING

  • Færøsk røget laks med rygeostcreme
  • Grønlandske pil-selv-rejer med aioli
  • Islandsk lam med løvstikke creme
  • Hønsesalat med karse
  • Grov grøntsagstærte
  • Spæde salater med asparges
  • Tre slags oste med kompot
  • To små desserter
  • To slags brød med smør

195,- pr. kuvert

Kan hentes fra mandag – lørdag, fra 15.00-19.00


HUSMANDSKOST

  • Stegt kyllingebryst med dagens kartoffel, peberrod, broccoli, syltede løg og citronsauce. Hertil brød og smør.
  • Husmandskosten er varm og klar til at spises, når man kommer hjem.

95,- pr. kuvert.

DAGENS DESSERTKAGE

  • Moussekage, smagen varierer fra dag til dag.

45,- pr. kuvert

Kan hentes fra mandag – lørdag, fra 15.00-19.00


MÅLTIDSKASSER 

 

WEEKENDKASSEN

Alt hvad I behøver til den perfekte aften: Kolde bobler med små lækkerier, store bøffer, som I steger efter jeres smag, tilbehør der blot skal varmes, hertil en god flaske rødvin, samt hjemmelavet petit four. Anvisning til tilberedning/anretning medfølger.

Forret + Store bøffer + Petit four = SIKKER VINDER

Forret:

  • Kogte vagtelæg med tomatmayo
  • Knækbrød med røget lam og løvstikke creme
  • Grønlandske pil-selv-rejer med aioli
  • Butterdejsstænger med arktisk timian
  • Rodfrugtschips, nødder og oliven
  • 1/1 flaske bobler – Louis Pedrier rosé

 

Hovedret:

  • 2 stk. 180-200 grams bøffer af den fineste oksemørbrad
  • Krydder glace
  • Dagens kartoffel
  • Grillet spidskål
  • Grønne asparges
  • Forårssalat
  • 1/1 flaske Valpolicella Ripasso DOC 2017

 

Sødt til kaffen:

  • 3 stk. pr kuvert. hjemmelavet fylde chokolader 

 

350,- pr. kuvert
(ved ulige tal, kan ekstra madkuvert bestilles til 275,-).

Kan bestilles onsdag – lørdag, fra 15.00-19.00


REJER & BOBLER

Inspireret af vores populære sommerkoncept med bobler & pil-selv-rejer ad libitum.
·    500 gram grøndlandske pil-selv-rejer
·    Aioli og citron
·    Dagens salat
·    2 slags boller & smør
·    1/1 flaske bobler – Louis Pedrier

225,- pr. kuvert
Kan bestilles mandag – lørdag, fra 15.00-19.00


HIMMERIGSKASSE

En kasse bugnende af hjemmelavede chokolader og kager fra vores dessertchef.
·    Moussekage
·    Tre vandbakkelser med creme
·    Tre macarons
·    To fyldte chokolader
·    Flødebolle

80,- pr. kuvert.
Kan bestilles mandag – lørdag, fra 15.00-19.00


 

Bestil på info@restaurantnordatlanten.dk eller 22 39 76 00

Vi sørger for sikre, afsprittede områder, steder at vaske hænder, og minimum mennesker samlet, når du afhenter din mad.

HUSK: Når du henter din mad, skal du komme så tæt på bestillingstidspunktet som muligt.