Aften
ÅBNINGSTIDER
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
_______________________________
SÆSONMENU
SNACKS & BOBLER, 3 RETTER, VINMENU
& FILTRERET VAND MED/UDEN BRUS.
SNACKS
Rodfrugtchips, saltbagte mandler & oliven
ÆBLESKIVER
Fyldt med æblekompot, timian & bacon
Vælg i mellem
DAGENS FANGST ELLER AND
Friteret grønkål, stegte rosenkål, glaseret rødbeder, sauce & pommes puré
Vælg i mellem
RISALAMANDE MED KIRSEBÆRSAUCE
ELLER
3 OSTE MED KOMPOT & KNÆKBRØD
Pris pr. person 785,-
_______________________________
3 RETTER
ÆBLESKIVER / DAGENS FANGST eller AND / RISALAMANDE eller OST
Pris pr. person 399,-
_______________________________
FORRETTER
KRONDYR
Gravad krondyr, syltede hyben & røget mayonnayse
145,-
ÆBLESKIVER
Æblekompot, timian & bacon
145,-
RØDBEDELAKS
Rygeostcreme, dildmarinerede agurker, syltede bøgehatte & urter
145,-
_______________________________
HOVEDRETTER
DAGENS FRISKE FANGST
Friteret grønkål, stegte rosenkål, pommespuré, glaseret rødbeder & sauce
265,-
FISH & CHIPS
Pommes frites, salat & hjemmelavet sauce tartare
195,-
STJERNESKUD
Friteret rødspætte, håndpillede rejer, koldrøget færøsk laks, aspargesmayonnaise & grillet citron
210,-
AND
Friteret grønkål, stegte rosenkål, pommespuré, glaseret rødbeder & sauce
265,-
NORDATLANTISK JULETAPAS
2 serveringer
Marineret sild med karrysalat & karse
Koldrøget færøsk laks med rævesauce & dild
Friteret fisk med grov remoulade & citron
Tyndskåret andebryst med appelsingel & urter
Medister fra Nr. Søby med æbler & timian med rødkål
Brie med æble-timian kompot
3 slags brød med hjemmerørt smør
Risalamande med kirsebærsauce
Julesmåkage
269,-
_______________________________
DESSERT
RISALAMANDE
Hertil kirsebærsauce
95,-
DAGENS KAGE
Spørg tjeneren
65,-
3 OSTE
Med hjemmelavet kompot & knækbrød
95,-
Nyd en hyggelig aften i dejlige omgivelser med udsigt udover vandet, hvor vi forkæler dine smagsløg.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!