Sommermenu

Serveres mandag – lørdag, fra 17.30 – 21.00

Mindre retter

Røget islandsk laks, agurkecannelloni, rygeost, sprød rugbrød & dild 110,-

Stegte kammuslinger, nye løg, brunet smør, gran & cremet muslingesauce 120,-

Hummersuppe, stegt jomfruhummer, glaskål, toast melba & aioli 125,-

Rørt oksetatar (90 gram) løvstikkecreme, tørrede tomater, jordskokkechips & purløg 110,-

Større retter

Bagt torskeryg, kapers, blomkål, ristede mandler & luftig hollandaise 210,-

Stegt oksefilet, grillet spidskål, ærtepuré, vinaigrette & kryddersauce 210,-

Nordatlantisk torsk friteret i sprød krumme, sprøde fritter & sauce tatar. 175,-

Rørt oksetatar (160 gram) løvstikkecreme, tørrede tomater, sprøde fritter, jordskokkechips & purløg 195,-

Stegte gulerødder, havtorn, syltede skorzonerrødder & citrontimiansauce 145,-

Oste & desserter

5 slags Arla Unika oste, hjemmelavet knækbrød & sylt 115,-

Danske jordbær, lakridscrumble, karamelganache, myntegelé & ribsis 105,-

Mousse af lime/basilikum/hvid chokolade – rabarberskum – hindbærsorbet 105,-


Sæsonens menu

Røget islandsk laks, agurkecannelloni, rygeost, sprødrugbrød & dild

Stegt oksefilet, grillet spidskål, ærtepuré, persillekartofler & kryddersauce

Mousse af lime/basilikum/hvid chokolade – rabarberskum – hindbærsorbet

3 retter 375,-

Start med bobler og snacks for 80,-

Tilkøb 3 glas vin, som er afstemt menuen for 200,-

Fuld pakke

Bobler med snacks

Sæsonens 3 retter med tilhørende vine

Stempelkaffe med hjemmelavet sødt

For 705,-


Vegetar, Veganer eller diverse allergier, giv os gerne besked ved bordbestilling.

Hold på 10 personer eller mere, skal forudbestille menu, senest dagen før. Menuen skal være den samme for alle personer, dog med undtagelse for vegetarer eller allergener.