Frokost/Aften Menu 01.06.23

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Menukort

Sæsonens Menu tilbud

Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu
Vælg imellem dagens friske fangst eller unghane ballotine til hovedret. 
 
* 4 x Nordatlantiske snacks: Croqueta med torsk, Brioche med Grønlandske rejer, Vaffel med Islandsk laks & Risotto med champagne & østers
 
* Jomfruhummertatar med arktisk timian, hybenrose, islandsk tang & timian snaps
 
* Dagens pivfriske fangst med gratinerede hvide asparges, syltede rabarber, dild, sprødt rugbrød & vesterhavssauce. Serveres med nye danske kartofler
Eller 
* Ballotine af unghane, gulerodspuré, syltede stegte rødløg, nye gulerødder, stegte forårsløg, paneret kalvebrissel & sauce med persille & ramsløg. Serveres med nye danske kartofler
 
*Pocheret & dehydreret fersken, hindbærsorbet, hindbær tuile, creme anglaise med hvidchokolade & tongabønne
 
* Et glas bobler og vinmenu med tre glas
* Filtreret vand med/uden brus ad libitum
 
Pris pr. kuvert kr. 785,-
Tilkøb: Skift hovedret til oksemørbrad 100,- 
Tilkøb: Kaffe/te med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 

Sæsonmenu 3 retter

Jomfruhummertatar | Dagens fangst eller Unghane Ballotine | Pêche Melba 
 
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,- 
 

Snacks

4 Nordatlantiske snacks 95,-
Croqueta med saltet torsk & purløg
Ny dansk kartoffel på sprød brioche med grønlandske rejer
Vaffel med røget islandsk laks & urtecreme
Risotto med champagne, østers & basilikum
 
Nødder & Chips 45,-
Hjemmelavede rodfrugtchips & nødder

Forretter

Østers naturel 45,- pr. stk. | 3 stk. 120,- | 6 stk. 220,-
Østers med forårsløgsvinaigrette & citron
 
Østersservering 125,-
Østers med hindbær granité
Friteret østers med citronmayo 
Østers med agurkejuice & Hendrick’s gin
 
Caviar 185,-
Gastro unika Gold 10 gram. med creme fraiche, blinis & urter
 
Jomfruhummertatar 145,- 
Jomfruhummertatar med arktisk timian, hybenrose, islandsk tang & timian snaps
 
Mosaik af hvid fisk 135,-
Hvid fisk vendt i porreaske med grønne æbler, syltede sennepsfrø, æblemost fra Gårdmosteriet
 
Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af inderlår med tomatmayo, syltede perleløg, sprødt rugbrød, kartoffel chips & estragon
 
Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med eddikepulver hjemmelavet aioli
 
Salat 55,-
Salat med grillet sommergrønt & sprøde kerner
 

Smørrebrød 95,- pr. stk. 

Serveres til frokost kl. 12-15, mandag – fredag

Æg & Rejer
Smilende æg med håndpillede grønlandske rejer, grønne asparges & løvstikkemayo
 
Stegt sild
Stegt sild med sylt, forårsløg, æbler, peberrod & sennep
 
Kartofler
Nye danske kartofler med fiskerogn, citronmayo & urter 
 
Hønsesalat
Hønsesalat med syltede bøgehatte & ramsløg, hjemmesyltede agurker, grov sennep, sprødt kyllingeskind & vesterhavsost
 
Rensdyrtatar
Rensdyrtatar med olivenolie & kapers, svampemayo, jordskokkechips, frisésalat & syltede tyttebær
 
* Alle smørrebrød serveres på rugbrød 

Hovedretter

Dagens friske fangst 245,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med gratinerede hvide asparges, syltede rabarber, dild, sprødt rugbrød & vesterhavssauce. Serveres med nye danske kartofler
 
Unghane Ballotine 255,-
Unghane Ballotine med gulerodspuré, stegte syltede rødløg, nye gulerødder, stegte forårsløg, paneret kalvebrissel & sauce med persille & ramsløg. Serveres med nye danske kartofler
 
Rosastegt oksemørbrad 355,-
Oksemørbrad med gulerodspuré, stegte syltede rødløg, nye gulerødder, stegte forårsløg, paneret kalvebrissel & glace. Serveres med nye danske kartofler
 
Skaldyrsfad 465,- 
Skal bestilles til min. 2 personer 
Østers naturel, jomfruhummer, krabbeklør,
blåmuslinger, kammuslinger & pil-selv-rejer
Serveres med salat, aioli, citron & brød 
*Kan ikke bestilles mandage
 
Nordatlantisk tapas 235,-
Røget islandsk laks med rygeost & sprødt rugbrød 
Grøntsags quiche 
Salat med grillet sommergrønt 
Charcuterie fra Nr. Søby med sylt & pesto
3 slags oste med hjemmelavet kompot & knækbrød 
Rabarbertrifli med vaniljefløde & makroner
Hertil brød & hjemmerørt smør
 
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & hjemmelavet aioli
 
Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter med eddikepulver & grov remoulade
 
Nordatlantisk stjerneskud 195,-
Smørstegt rødspættefilet på ristet brioche, rejesalat, islandsk laks, fisketerrine,
syltede grøntsager, grønne asparges & urtesalat
 
Rørt oksetatar 195,-
Rørt oksetatar af inderlår med tomatmayo, syltede perleløg, sprødt rugbrød, kartoffel chips & estragon. Serveres med sprøde fritter med eddikepulver & aioli 

Ost & dessert

5 slags oste 135,-
Arla Unika oste med ristet brød & hjemmelavet kompot
 
Pêche Melba 135,-
Pocheret & dehydreret fersken, hindbærsorbet, hindbær tuile, creme anglaise med hvidchokolade & tongabønne 
 
Chokolade & jordbær  135,-
Info på vej 🙂 
 
3 stk. sødt – perfekt til kaffen 40,-
Hjemmelavede lækkerier
 
Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂