Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carde. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.


Menukort


Menutilbud

Bobler, vin, snacks og 3 af de bedste retter

Vælg imellem dagens friske fangst eller krondyr til hovedret. 
 
* Crémant – Louis Perdrier – Rosé
* 5 x Nordatlantiske snacks til boblerne; Ceviche af hvid fisk, blåmuslingesuppe, svampetærte, rejechips & gulerod med islandsk timian 
* Hummerbisque med syltet hokkaido, friteret brød, dampet terrine på hummer & torsk
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med majs, syltede perleløg, sauce hollandaise, kartoffelkompot med persillecrumble & creme fraiche 
Eller
* Rosastegt krondyrfilet med braiseret skank, saltbagt knoldselleri, puré på karamelliseret løg, saltet stikkelsbær, portvinssauce, kartoffelkompot med persillecrumble & creme fraiche
Brombær/skyris, chokoladecremeux & lavendel
 
* Vinmenu 3 glas
Pris pr. kuvert kr. 755,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 
Selskaber på mere end 10 personer, kan bestille oksemørbrad som hovedret, mod en merpris på 35,- pr. kuvert. 
Bestilles til hele selskabet. 
 

Menutilbud uden drikkelse

3 af de bedste retter

Vælg imellem dagens friske fangst eller krondyr til hovedret 
 
* Hummerbisque med syltet hokkaido, friteret brød, dampet terrine på hummer & torsk
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med majs, syltede perleløg, sauce hollandaise, kartoffelkompot med persillecrumble & creme fraiche 
Eller
* Rosastegt krondyrfilet med braiseret skank, saltbagt knoldselleri, puré på karamelliseret løg, saltet stikkelsbær, portvinssauce, kartoffelkompot med persillecrumble & creme fraiche
Brombær/skyris, chokoladecremeux & lavendel
 
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 
Selskaber på mere end 10 personer, kan bestille oksemørbrad som hovedret, mod en merpris på 35,- pr. kuvert.
Bestilles til hele selskabet. 
 

Snacks


5 Nordatlantiske snacks 95,-
Ceviche af hvid fisk, hjertesalat & ramsløgskapers
Blåmuslingesuppe med saltet knivmusling
Svampetærte med dådyr
Rejechips med tomatmayo
Gulerod med islandsk timian & malt

Mindre retter


Østers naturel 125,-
3 stk. østers med rødløgsvinaigrette

Caviar 185,-
Gastro unika gold 10 gram. med creme fraiche, urter & toast melba

Hummerbisque 145,- 
Hummerbisque med syltet hokkaido, friteret brød, dampet terrine på hummer & torsk

Stegt kammusling 135,-
Stegt kammusling med syltede bøgehatte, ribs, jordskokkesauce & sprøde chips 

Røget islands laks 125,-
Røget islandsk laks med syltet asie, citronpuré, friskost, sprød tuille & citrusurter

Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af inderlår med syltet rødbede, skovsyre & sprødt rugbrød

Svampetoast 125,-
Ristet brioche, svampe a la creme, syltede tyttebær, estragon & frisésalat

Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med aioli

Vinaigrettesalat 55,-
Marineret salat med sprøde kerner & syltet grønt

Større retter


Skaldyrsfad 465,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
Østers
Jomfruhummer
Krabbekløer
Muslinger
Kammusling
Pil selv rejer
Salat, aioli og citron
Kan ikke bestilles om mandagen. 

Nordatlantisk tapas 215,-
Pil selv rejer med aioli
Røget hellefisk med rygeost
Hønsesalat med bacon
Charcuteri med oliven
Friteret torsk med dildmayo
Salat med vinaigrette
Danske oste med hjemmelavet kompot
Hjemmelavet brød med smør 

Moules frites 190,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & aioli

Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & sauce tartare
Nordatlantisk stjerneskud 195,-
Friteret rødspættefilet, rejesalat, røget islandsk laks, ristet briochebrød, syltede grøntsager & urtesalat

Dagens friske fangst 245,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med stegt majs, syltet perleløg, sprød salvie, sauce hollandaise, kartoffelkompot med persillecrumble & creme fraiche 

Krondyr 255,-
Rosastegt krondyrfilet med braiseret skank, saltbagt knoldselleri med purløg, pure på karamelliseret løg, saltet stikkelsbær, portvinssauce, kartoffelkompot med persillecrumble & creme fraiche

Ost & dessert


5 slags oste 125,-
Arla Unika oste med hjemmelavet knækbrød & sylt

Brombær 130,-
Brombær/skyris, chokoladecremeux & lavendel

Chokoladebar  130,-
Chokolademousse overtrukket med chokolade & nødder, hasselnøddeis & tuile

3 stk. sødt – perfekt til kaffen 40,-
Dessertchefens hjemmelavede lækkerier

Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂