Frokost/Aften menu

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carde. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

 

Menukort

Menutilbud Bobler, vin, snacks og 3 af de bedste retter

Vælg imellem dagens friske fangst eller and til hovedret. 
 
* Crémant – Louis Perdrier – Rosé
* 5 x Nordatlantiske snacks til boblerne; Vaffel med hummer, skaldyrsbisque, svinesvær med kvan, laksemousse & krondyrfilet  
 
* Stegt kammusling med selleripuré, sprød Hr. Nielsen skinke, sauce på selleri & urteolie 
 
*Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen, ovnbagt blomkål med trøffel, syltet blomkål, blomkåls crudité, ristede hasselnødder & sauce med Gammelknas ost.
Eller 
* Rosastegt andebryst med en kroket af andelår, braiserede persillerødder, persillerodspuré, sauce med varme krydderier.
Til hovedretten serveres lilla kartoffelkompot med grov sennep, creme fraiche & kartoffelchips
 
* Havtorn creme, kanelkage, mango/ananassorbet, appelsinskal & tuile
 
* Vinmenu 3 glas
* Filtreret vand med/uden brus ad libitum
 
Pris pr. kuvert kr. 785,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 
Selskaber på mere end 10 personer, kan bestille oksemørbrad som hovedret, mod en merpris på 35,- pr. kuvert. 
Bestilles til hele selskabet. 
 
 

Snacks

5 Nordatlantiske snacks 95,-
Vaffel med hummer, saltet & tørret æggeblomme
Skaldyrsbisque med glaskål
Puffet svinesvær med grønlandsk kvanstøv
Kartoffelchips med røget islandsk laksemousse & bronzefennikel
Rosa stegt krondyrfilet med enebærmayo
 

Mindre retter

Østers naturel 45,- pr. stk. | 3 stk. 120,- | 6 stk. 220,-
Østers med rødløgsvinaigrette & citron
 
Caviar 185,-
Gastro unika gold 10 gram. med creme fraiche, urter & toast melba
 
Røget rødbede carpaccio 125,- 
Rehydreret rødbede i solbærsagt, rødbedechips & pebermayo
 
Stegt kammusling 135,-
Stegt kammusling med selleripuré, sprød Hr. Nielsen skinke, sauce på selleri & urteolie 
 
Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af inderlår med persille, skalotteløg, cornichoner & sprøde kartoffel chips
 
Svampetoast 135,-
Ristet brioche, svampe a la creme, syltede tyttebær, estragon & frisésalat
 
Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med aioli
 
Vinaigrettesalat 55,-
Marineret salat med sprøde kerner & syltet grønt
 

Større retter

Skaldyrsfad 465,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
Østers
Jomfruhummer
Krabbekløer
Muslinger
Kammusling
Pil selv rejer
Salat, aioli og citron
Kan ikke bestilles om mandagen. 
 
Nordatlantisk jule tapas 235,-
2 serveringer.

Marineret sild med karrysalat & æg
Røget laks med sennepscreme & dild
Kalveterrine med karamelliseret æblekompot & karse
Friteret torskekroket med selleriremoulade & citron
Ribbensteg med rødkål
3 slags brød & smør

Ris a la mande med kirsebærsauce
3 slags sødt

 
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & aioli
 
Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & selleri remoulade
 
Nordatlantisk stjerneskud 195,-
Friteret rødspættefilet, rejesalat, røget islandsk laks, ristet briochebrød, syltede grøntsager & urtesalat
 
Dagens friske fangst 245,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen, ovnbagt blomkål, syltet blomkål, blomkålscrudité, ristede hasselnødder & sauce med Gammelknas ost. Hertil serveres lilla kartoffelkompot med grov sennep, creme fraiche & kartoffelchips
 
Rosastegt andebryst 255,-
Rosastegt andebryst med en kroket af andelår, braiserede persillerødder, persillerodspuré, sauce med varme krydderier. Hertil serveres lilla kartoffelkompot med grov sennep, creme fraiche & kartoffelchips
 
 

Ost & dessert

5 slags oste 130,-
Arla Unika oste med hjemmelavet knækbrød & sylt
 
Eksotisk havtorn 135,-
Havtorn creme, kanelkage, mango/ananassorbet, appelsinskal & tuile
 
Black Forrest  135,-
Brownie med valnødder, syltede kirsebær, mørk chokolade ganache, vaniljeis & kirsebærsauce
 
3 stk. sødt – perfekt til kaffen 40,-
Dessertchefens hjemmelavede lækkerier
 
Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂
 

Menutilbud uden drikkelse, 3 af de bedste retter

Vælg imellem dagens friske fangst eller and til hovedret 
 
* Stegt kammusling med selleripuré, sprød Hr. Nielsen skinke, sauce på selleri & urteolie 
 
*Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen, ovnbagt blomkål med trøffel, syltet blomkål, blomkåls crudité, ristede hasselnødder & sauce med Gammelknas ost.
Eller 
* Rosastegt andebryst med en kroket af andelår, braiserede persillerødder, persillerodspuré, sauce med varme krydderier.
Til hovedretten serveres lilla kartoffelkompot med grov sennep, creme fraiche & kartoffelchips
 
* Havtorn creme, kanelkage, mango/ananassorbet, appelsinskal & tuille
 
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 
Selskaber på mere end 10 personer, kan bestille oksemørbrad som hovedret, mod en merpris på 35,- pr. kuvert.
Bestilles til hele selskabet.