Aftenmenu

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Menukort

Sæsonens Menutilbud

Snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu,

filtreret vand med/uden brus & kaffe med sødt

Pris pr. kuvert kr. 785,-

 

Snacks

Rodfrugtchips, blandede nødder & oliven

 

Stegte kammuslinger

Agurk, jordskokker & syrnet fløde

 

Vælg imellem dagens friske fangst eller vagtel

Dagens friske fangst

Jordskokker, løg, aspargessauce & pommes anna 

Eller

Farseret vagtel 

Svampe, løg, blomkål, palmekål & pommes anna 

 

Pærer 

Pære, nougat & hasselnødder

 

Sæsonmenu 3 retter

Kammusling | Dagens fangst eller Farseret vagtelPære

Pris pr. kuvert kr. 445,-

Tilkøb: Vinmenu med tre glas 240,-

 

Snacks 

Nødder, chips & oliven 65,-


Forretter

Kammuslinger 145,-

Stegte kammuslinger, broken gel på agurk, jordskokkecrudité, jordskokchips, marineret agurk & syrnet fløde skilt med dildolie 

 

Jomfruhummer 6 stk. 145,- / 8 stk. 175,-

6 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør

Serveres med brød, aioli & salat

 

Røget islandsk laks 135,-

Marineret agurk, radiser, frisé salat & urte mayonnaise

 

Rørt oksetatar 145,-

Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme

 

Hovedretter

Dagens friske 255,-

Stegte jordskokker, bagt løg, citrus crumble, fermenteretaspargessauce & pommes anna

 

Farseret vagtel 245,-

Stegte svampe, bagt løg, blomkålspuré, friteret palmekål & pommes anna 

 

Moules frites 195,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med sprøde pommes frites & aioli

 

Jomfruhummer 245,-

12 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør

Serveres med sprøde pommes frites, aioli & salat

 

Rørt oksetatar 215,-

Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme

 Serveres med sprøde pommes frites & aioli

 

Nordatlantisk Juletapas

(2 serveringer)

Marineret sild, karrysalat og æg.

Islandsk koldrøget laks, sennepscreme og dild

Friteret torsk, grov remoulade og citron

Medister m. timian fra Nr. Søby og rødkål

Confiteret andeterrine med tyttebær

Vesterhavsost m. hybenkompot

To slags brød og smør

Ris a la mande med kirsebærsauce
2 slags sødt

Pris pr. kuvert  255,-

 

Nordatlantisk Stjerneskud 205,-

Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks. Serveres på ristet brød

 

Fish n’ Chips 195,-

Servers med sprøde pommes frites & sauce tatar


Ost & dessert

5 slags oste 135,-
Danske & franske gårdoste med knækbrød & kompot
 
Pærer 135,-
Pæresorbet, nougatcreme, hasselnøddemarengs & syltet pære
 
3 slags sødt 40,-
Hjemmelavede lækkerier
 
Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂