Aftenmenu

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Menukort

Sæsonens Menu tilbud

Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu
Vælg imellem dagens friske fangst eller unghane til hovedret. 
 
Nordatlantiske snacks
Halv jomfruhummer med hvidløg, persille & citron.
Confiteret æggeblomme med jomfruhummerskum & estragonolie.
Sprød pude med jomfruhummertatar.
 
Forret
* Bagt torsk, snittet kål med vinaigrette, sennepskorn & muslingesauce
 
Hovedret
* Dagens friske fangst – ovnbagt med citrussmør, persillerodspuré, rosenkål, porre & palmekålschips
Eller 
* Unghane ballotine, croquette med confiteret unghanelår, portvinssauce,
stegte løg & brombær
 
Dessert
* Solbærsorbet, chokolade crumble, marinerede solbær, vanilje, brændt chokoladecreme
& tuille på toppen
 
* Et glas bobler og vinmenu med tre glas
* Filtreret vand med/uden brus ad libitum
 
Pris pr. kuvert kr. 785,-
 
Tilkøb:
5 stk. Arla Unika oste med knækbrød & kompot 125,-
Kaffe/te med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 

Sæsonmenu 3 retter

Bagt torsk | Dagens fangst eller Unghane | Solbærdessert 
 
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,- 
 

Snacks

Nordatlantiske snacks 95,-
Halv jomfruhummer med hvidløg, persille & citron
Confiteret æggeblomme med jomfruhummerskum & estragonolie
Sprød pude med jomfruhummertatar
 
Nødder & Chips 45,-
Hjemmelavede rodfrugtchips & nødder

Forretter

Caviar 185,-

Gastro unika Gold 10 gram. med creme fraiche, blinis & urter
 
Bagt torsk 135,- 
Bagt torsk, snittet kål med vinaigrette, sennepskorn & muslingesauce 
 
Jomfruhummer 145,-
6 halve jomfruhummer med smør, hvidløg, persille, aioli & brød
 
Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af inderlår med tomatmayo, syltede perleløg, sprødt rugbrød, kartoffel chips & estragon
 
Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med hjemmelavet aioli
 
Salat 55,-
Salat med urter, vinaigrette & sprøde kerner
 

Hovedretter

Dagens friske fangst 245,-
Dagens friske fangst – ovnbagt med citrussmør, persillerodspuré, rosenkål, porre & palmekålschips
 
Unghane 235,-
Unghane ballotine, croquette med confiteret unghanelår, portvinssauce,
stegte løg & brombær 
 
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & hjemmelavet aioli
 
Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & grov remoulade
 
Nordatlantisk stjerneskud 195,-
Smørstegt rødspættefilet på ristet brioche med hjertesalat, rejesalat, Islandsk laks, 
syltede grøntsager & urter
 
Rørt oksetatar 195,-
Rørt oksetatar af inderlår med tomatmayo, syltede perleløg, kartoffel chips & estragon.
Serveres med sprøde fritter & aioli
 
Jomfruhummer 235,-
12 halve jomfruhummer med smør, hvidløg, persille, aioli & brød
Serveres med sprøde fritter & salat med urter, vinaigrette & sprøde kerner

Ost & dessert

5 slags oste 135,-
Arla Unika oste med knækbrød & hyben/hasselnøddekompot
 
Solbær 135,-
Solbærsorbet, chokolade crumble, marinerede solbær, vanilje, brændt chokoladecreme
& tuille på toppen
 
3 slags sødt 40,-
Hjemmelavede lækkerier
 
Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂