Frokost

Mandag til fredag 11.30-16.00

Lørdag & søndag tilbyder vi brunch fra 10.00 – 15.00

 

 

Nordatlantisk Juleplatte i tre serveringer, 225,-

  • To slags sild med hjemmerørt karrysalat
  • Røget laks – paneret rødspætte – confiteret and m. vinterkål – flæskesteg med sprød svær
  • To slags oste fra Arla Unika – Nordatlantisk Risalamande – og mandelgave til den heldige

 

Nordatlantisk smørrebrød – Serveres på rugbrød

  • Paneret rødspætte – hjemmelavet remolade – citron
  • Æg – grønlandske rejer – krydderurtemayo – citron
  • Flæskesteg – hjemmelavet rødkål – sprød svær
  • Rørt tatar – rodfrugtchip

2 stk. 135,-  3 stk. 195,-

Nordatlantisk tapas– Serveres med to slags brød & hjemmerørt smør

  • Færøsk koldrøget laks – cremet rygeost – rillette af andelår – æblecompot – charcuteri – krydderurtemayo – dagens suppe – sprød brandade – crudité – salat – unika-oste – nødder 195,-

 

Vintersalat – Serveres med to slags brød & hjemmerørt smør

  • Salat – stegte rodfrugter – krydderurtemayo 85,-
  • Vintersalat tilsat færøsk koldrøget laks 105,-
  • Vintersalat tilsat farseret vagtelbryst 125,-

Andre lækkerier

  • Dagens suppe  85,-
  • Nordatlantisk stjerneskud; rødspætte – helleflynder – koldrøget laks – rejer 185,-
  • Bøf af oksemørbrad 180 gr.- rodfrugter- kalveglace m. tyttebær- pommes 215,-
  • Ostemad 65,-

Frokostmenu tre retter 275,- min. seks kuverter – skal forudbestilles senest dagen før

  • Færøsk laks – agurkesorbet – rygeost – syrnet peberrodsfløde – skovens urter
  • Farseret vagtel – jordskok – svampe – brombær – vagtelreduktion – strandurter
  • Chokoladebund med rosmarinmousse – kirsebær – yoghurt

 

Ost & sødt

  • Fire lækre oste – frugtkompot – nødder – to slags brød 125,-
  • Dagens kage 40,-
  • Dagens kage med is 75,-