Frokostmenu

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Frokostmenu

Serveres kun til frokost kl. 12-15, mandag-fredag

2 slags islandsk sild 110,-

Kryddersild & marineret sild, krydderfedt, løg, kapers, krydderfedt & karrysalat

Hertil hjemmelavet rugbrød

 

Hjemmelavede stegte sild i lage 110,-

Serveres lun med krydderfedt & løg, hertil hjemmelavet rugbrød

 

Æg med håndpillede grønlandske rejer 120,-

Tomat, citron, mayonnaise & urter

Serveres på hjemmelavet rugbrød

 

Rimmet islandsk laks 155,-

Sprød salat, vagtelæg, rygeostcreme, kryddermayonnaise, radiser & urter

Serveres på ristet hjemmelavet rugbrød

 

Skaldyrssalat 125,-

Skaldyrssalat med rejer, krebshaler, citron & dild

Hertil med ristet brød og sprød salat

 

Hjemmelavet hønsesalat 110,-

Svampe, asparges, bacon, grov sennep, syltede bøgehatte, sprød salat

Serveres på hjemmelavet rugbrød

 

Nordatlantisk Stjerneskud 195,-

Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks

Serveres på ristet brød

 

Farseret helleflynder med sprødt brød 135,-

Spidskål, kartoffelespuma tilsmagt med jomfruhummer & pernod, tomatcoulis & urter

 

Rørt oksetatar 195,-

Rørt tatar af okseinderlår med tomatmayonnaise, syltede løg & kartoffelchip

 Serveres med sprøde fritter & aioli

 

Nordatlantisk Snack bræt 140,-

Dagens udvalg af lækkerier til den lille sult

Serveres med ristet brød & hjemmerørt smør

Kokken bestemmer


Østers naturel 3 stk. 110,- / 6 stk. 195,-

Natural, arktisk urtegin & hindbærgranite

 

Moules frites 195,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, sprøde pommes frites & aioli

 

Halve jomfruhummer 6 stk. 145,- / 8 stk. 175,- / 12 stk. 245,-

Halveret & ovnbagte med hvidløg & persillesmør

Serveret med brød, aioli & salat

 

Dagens friske fangst 245,-

Brændt smørdampet porre, jordskok, jordskok/selleripuré, ristede nødder, urter,

dagens kartoffel & muslingesauce

 

Sprøde pommes frites 55,-

Sprøde fritter med hjemmelavet aioli

 

Skaldyrsfad 475,- pr. person

Bestilles til minimum 2 personer

Skal forudbestilles senest dagen før

Østers naturel

Kæmperejer

Jomfruhummere

Krabbekløer

Muslinger

Grønlandske pil-selv-rejer

Serveres med salat, brød, aioli & citron

 Tilkøb:

Caviar Baerii Selection 10g.  135,-