Aftenmenu

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

_______________________________

SÆSONMENU

SNACKS & BOBLER, 3 AF DE BEDSTE RETTER MED TILHØRENDE VINMENU

& FILTRERET VAND MED/UDEN BRUS.

SNACKS

Rodfrugtchips, saltbagte mandler & oliven 

JOMFRUHUMMERBISQUE 

Stegte kammuslinger, syltede fennikel & urter 

Vælg i mellem dagens fangst eller kalv 

DAGENS FANGST

Syltet perleløg, saltbagt selleri, selleripuré, fiskesauce & urter 

ELLER

KALVEFILET

Gulerodspuré, syltede gulerødder, bagte gulerødder, urter & glace 

ÆBLEKAGE

Makroner, æbler & vaniljeis 

Pris pr. person 785,- 

_______________________________

3 RETTER

JOMFRUHUMMERBISQUE / DAGENS FANGST eller KALVEFILET / ÆBLEKAGE

Pris pr. person 425,- 

_______________________________

FORRETTER

JOMFRUHUMMERBISQUE

Stegt kammusling, syltede fennikel & urter

145,-

 

RØDBEDE

Rødbede & kikærtecreme med bagte rødbeder, sprøde kikærter, ristede kerner & urter

125,- 

 

NORDISK CARPACCIO

Rucula, ramløgsmayo, soltørrede tomater & parmesan

145,- 

JOMFRUHUMMER

6 / 8 halve jomfruhummere ovnbagte med hvidløg

& persillesmør, sprød salat & hjemmelavet aioli

145,- / 175,- 

 

KOLDRØGET FÆRØSK LAKS

Syltede blomkål, ristede hasselnødder & urtemayo

135,-

_______________________________

HOVEDRETTER

DAGENS FRISKE FANGST

Dagens fangst med syltede perleløg, saltbagt selleri, selleripure, fiskesauce & urter

255,-

 

NORDATLANTISK STJERNESKUD

Friteret rødspætte, håndpillede grønlandske rejer

& koldrøget færøsk laks

210,-

 

MOULES FRITES

Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites

& hjemmelavet aioli

195,- 

 

SALTBAGT SELLERI

Saltbagt selleri med gulerodspure, syltet gulerod, brunet smørsauce med hasselnødder & urter

195,- 

KALVEFILET

Kalvefilet, gulerodspure, syltet gulerod, bagt gulerod, urter & glace

245,-

 

FISH & CHIPS

Salat, pommes frites

& hjemmelavet sauce tartare

195,-

 

JOMFRUHUMMER

12 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør, sprød salat, pommes frites

& hjemmelavet aioli

245,- 

_______________________________

DESSERT

ÆBLEKAGE

Makroner, æblekompot & vanilje flødeis

120,-

 

OST

5 slags oste med kompot & knækbrød

145,- 

BLONDIE

Skovbærculis, krystalliseret chokolade & lakrids is

125,-

Nyd en hyggelig aften i dejlige omgivelser med udsigt udover vandet, hvor vi forkæler dine smagsløg.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!