REJER & VIN AD LIBITUM
Hele sommeren har vi vores populære sommerkoncept
“Rejer & Vin ad libitum” hver tirsdag, fredag og lørdag.
Spis alle de rejer du kan pille og skyl ned med kolde bobler.
På buffeten finder du Grønlandske Pil-Selv-Rejer, salat, aioli og friskbagt brød.
Hertil kan du vælge i mellem bobler, hvidvin og rosevin.
Menu
- Grønlandske Pil-Selv-Rejer
- Rustik salat med blødt, knas & surt
- Aioli & citron
- 2 slags hjemmebagt brød
- Bobler, hvidvin og rosevin
(Alt serveres fra en buffet)
Pris pr. kuvert kr. 399,-
Vælg “Rejer & Vin” eventet.
- Rejer og vin koncept skal bestilles af hele bordet.
- Tirsdag starter arrangementet kl 17.30 og slutter kl. 20.30.
- Fredag og lørdagstarter arrangementet kl 15.30 og slutter kl. 18.30
I har bordet i de 3 timer, hvor arrangementet foregår i. Når arrangementet slutter, skal man forlade sit bord. På grund af travlhed, kan man ikke beholde sit bord i længere tid.
Vi glæder os til at se jer til endnu en sommer med Rejer & Vin
NU HELE ÅRET TIL STØRRE SELSKABER
- Hvis I er et hold på minimum 20 personer kan I bestille det året rundt alle ugens dage.
- kontakt os på info@restaurantnordatlanten.dk
