Rejer & Vin ad libitum
Vores populære koncept med rejer og vin tilbyder vi i juni, juli og august.
Tirsdage starter det kl. 17.30 og slutter kl. 20.30
Fredage og lørdag starter det kl. 15.30 og slutter kl. 18.30
Menu
Grønlandske Pil-Selv-Rejer
Rustik forårssalat m. blødt, knas & surt
Aioli & citron
2 slags hjemmebagt brød
Bobler, hvidvin og rosevin (Alt servers fra en buffet)
Pris pr. kuvert kr. 365,-
Book dit bord her. Husk at skrive i kommentarfeltet “Rejer&Vin”.
I har bordet i de 3 timer, hvor arrangementet foregår i. Når arrangementet slutter, skal man forlade sit bord. På grund af travlhed, kan man ikke beholde sit bord i længere tid.
Vi glæder os til at se jer 🙂
NU HELE ÅRET TIL STØRRE SELSKABER
Hvis I er et hold på minimum 20 personer kan I nu bestille det året rundt alle ugens dage kontakt os på info@restaurantnordatlanten.dk
