Rejer og vin ad libitum

 

Så er det atter tid…

De lyse dage er igen over os. Vi håber på mange solskinsdage og glæder os atter til at forkæle jer med et af vores mest populære koncepter;

 

Hele maj, juni, juli og august disker vi op med grønlandske pil-selv-rejer serveret med hjemmebagt brød, sprød salat og hjemmerørt aioli. Hertil er der traditionen tro kølig hvidvin, rosé og bobler ad libitum.

 

KONCEPTET:

Vi starter kl. 18.00 tirsdag og kl. 15.30 fredage og lørdage.

Tirsdag siger vi farvel og tak kl. 21, fredage og lørdage 18.30. Og så siger vi tak for i aften.

Vi serverer rejer, aioli, brød, citron og salat – Herudover kold mousserende vin, hvidvin & rosévin.

Vi frabeder os, at der tages flasker med til bordet.

 

Hele herligheden koster 299,-.

 

Bordbestilling er nødvendig. Det gør du via hjemmesiden her – husk at anføre ”rejer og vin” i emnefeltet.

God fornøjelse og velbekomme.