Fest

Livets store øjeblikke skal fejres

Bryllup, fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb eller? 

Drømme og ønsker skal gå op i en højere enhed. Vi har kun ét overordnet mål: At gøre jeres fest til en helt unik oplevelse for jer og jeres gæster. 

Vi planlægger festen sammen med jer, så alle detaljer er på plads. 

Vi har plads til alt fra 1-150 gæster. 🙂 

Skal du fejre en vigtig begivenhed, så tøv ikke med at kontakte os. Booking, spørgsmål, fremvisning eller en forpligtet snak, kontakt vores arrangementchef Andrea Ósk, på: andrea@restaurantnordatlanten.dk

Vores lokaler

Lokale på 1 sal. 

Vores lokale på 1 sal er et lækkert lyst lokale, som ligger med udsigt over havnen.

Bagvæggen er udsmykket med et maleri som er doneret at klakvik kommune og malet af Edward Fuglø i 2013. 

Lokalet er udstyret med projektor, lærred,   computer, lydanlæg, wifi, så der er mulighed for musik og sjove indslag på projektoren.

Lokalet har plads til 72 personer i alt, afhængigt af opdækning. Man skal være min. 30 personer, for at leje lokalet.

Lokale på 2 sal. 

Vores lokale på 2 sal ligger ligesom lokalet på 1 sal med udsigt over havnen.

Lokalet bruges mest af forskellige foreninger fra Island, Færøerne og Grøndland. Derfor bære lokalet også meget præg af kulturen fra landene med hensyn til udsmykningen.

Lokalet er udstyret med projektor, lærred, computer, lydanlæg, wifi, så der er mulighed for musik og sjove indslag på projektoren.

Lokalet har plads til 60 personer alt, afhængigt af opdækning. Man skal være min. 30 personer, for at leje lokalet.

Stueetagen 

Vores restaurant som ligger i stueetagen består af flere områder.

Glasarealet er til venstre for baren. Her kan der dannes en hyggekrog med 2 glasvægge. Der er plads til 20 personer (ved flere små borde).

Udstillingen er det store område hvor Nordatlantisk hus har deres udstillinger. Her er pladsen afhængig af den Nordatlantiske udstillingens størrelse. Derfor kan der være plads til imellem 30-80 personer.

Glasarealet og udstillingen kan slåes sammen og så har vi plads til op til 80-100 personer, afhængigt af bordopstillingen.

Hele stueetagen kan klare stående receptioner til 500 personer, og en middag til 150 personer. 

Pris på eget lokale 

Leje af eget lokale på stueetagen, 1. og 2. sal koster kr. 2800,-. Dette beløb betales ved booking. På selve dagen er der således betalt for lokalet og dette pålægges ikke den endelige regning. Aflyses arrangementet 0-60 dage før, tilbagebetales de kr. 2800,- ikke. Lokaleleje dækker over leje til Nordatlantisk Hus, hvide duge og rengøring. 

 

Skriv til os og lad os komme med et uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe dig og dine gæster med en perfekt dag i Nordatlantisk Hus. Kontakt os på: info@restaurantnordatlanten.dk.