Korte møder

Gode fysiske rammer skaber bedre resultater.

Det Nordatlantiske Hus og Restaurant Nordatlanten er et godt valg, når der skal holdes møde eller konference. Vi tilbyder flere lokaler i forskellige størrelser. Vores lokaler er udsyret med gode faciliteter, der er AV-udstyr og flip-over i alle lokaler. 

Den eneste ulempe er, at du måske taber koncentrationen et splitsekund, når du nyder udsigten over Odense Havn. De lækre, inspirerende og moderne omgivelser gør noget godt for kreativiteten, så nyd det. Vi gør alt for at dine mødeaktiviteter bærer frugt.

Pakke 1. 

Kaffe, te, isvand, frugt og eftermiddagssødt

Pris pr. person 320,- inkl. lokaleleje og moms.

Pakke 2.

Kaffe, te, isvand, frugt, hjemmelavet snacks og eftermiddagssødt

Pris pr. person 350,- inkl. lokaleleje og moms.

Korte møder er med en varighed på maks 3 timer.

Har I brug for mere eller mindre tid, eller andet forplejning, så skriv til os og lad os komme med et uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe dig og dine mødedeltagere med en perfekt dag i Nordatlantisk Hus.

Kontakt os på: info@restaurantnordatlanten.dk

Hvor ligger vi

Restaurant Nordatlanten ligger i Odense C på Byens Ø, hvor der er gode tilkørselsforhold både fra den indre ringvej og motorvejen. Derudover er der kun en kort gåtur over byens bro, fra banegården hvis man kommer med offentlig transport som bus eller tog. 

Parkering

Rødt område 
Alle dage fra 09.00 til 18.00, er der gratis parkering, dog maks tre timer.

Der kan købes parkeringsbillet á kr 150,- som gælder den pågældende dato. Billet gælder til det store røde område. Kan købes på Restaurant Nordatlanten.
Prisen er bestemt af Apcoa.
 

Grønt område 
Handicapparkering.

Vi gør opmærksom på, at parkering er på eget ansvar.