DinnerDays 

Vi er med i DinnerDays igen år. Vores kokke har sammensat en lækker menu, som kan nydes i uge 42.

Arrangementet er således, at du kan vælge, om du ønsker at booke bord i første eller andet seat.

Første seat er fra kl. 17.30 indtil 19.00, andet seat er fra 20.00 og indtil 22.30. 

Bordbestilling foregår ved at købe billet.

Køb din billet her.


Menu 

Forret
Mosaik af torsk og grillet porre med estragoncreme, frissésalat med karse og sprødt rugbrød

Hovedret
Stegt kalvefilet med bagt knoldselleri med brunet smør og purløg, krondild-syltede gulerødder, kartoffelkompot og svampesauce

Dessert
Efterårets bær med vaniljeis og chokoladetuile

Drikkevarer bestilles på aftenen. 

Køb din billet her.


Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du sørge for at kontakte os, for at høre, om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.

Kontakt os på: info@restaurantnordatlanten.dk