Aftenmenu

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Aftenmenu

Sæsonens Menutilbud

Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu

Nordatlantiske snacks

3 slags snacks serveres med et glas bobler

 

Farseret helleflynder med sprødt brød

Spidskål, kartoffelespuma tilsmagt med jomfruhummer & pernod,

tomatcoulis & urter

 

Vælg imellem dagens friske fangst eller dansk gris

Dagens pivfriske fangst

Brændt smørdampet porre, jordskok, jordskok/selleripuré, ristede nødder, urter,

dagens kartoffel & muslingesauce

Eller

Langtidsbraiseret sprød dansk gris

Letrøget sennepsskum, selleripuré, svampe, løg & dagens kartoffel

 

Chokolade, hasselnød, appelsin og sherry

Chokolade/sherrymousse, hasselnøddeis, marengs, crumble & kondenseret mælk

Et glas bobler & vinmenu med tre glas

Filtreret vand med eller uden brus ad libitum

Pris pr. kuvert kr. 785,-

 

Tilkøb:

5 stk. Arla Unika oste med knækbrød & kompot 125,-

Kaffe/te med hjemmelavet sødt 60,-

 

Sæsonmenu 3 retter

Helleflynder | Dagens fangst eller Dansk gris | Chokolademousse

Pris pr. kuvert kr. 445,-

Tilkøb: Vinmenu med tre glas 240,-

 
 
 

Snacks 

3 slags nordatlantiske snacks 95,-

Kokken bestemmer

 

Nødder & chips 45,-

Rodfrugtchips & blandede nødder

 


Forretter

Østers 3 stk. 110,- | 6 stk. 195,-

Natural, arktisk urtegin & hindbærgranite

 

Smørpocheret hummer 155,-

Blomkål, mandler, amarettosauce, hummersmør & små urter

 

Halve jomfruhummer 6 stk. 145,- / 8 stk. 175,-

Halveret & ovnbagte med hvidløg & persillesmør

Serveres med brød, aioli & salat

 

Stegt Foie Gras 135,-

Vindrue & rosmarin kompot hertil sprøde Croutôns

 

Rørt oksetatar 135,-

Rørt tatar af okseinderlår med tomatmayonnaise, syltede løg & kartoffelchip

 


Hovedretter

Dagens friske fangst 245,-

Brændt smørdampet porre, jordskok, jordskok/selleripuré, ristede nødder, urter,

kartofler & muslingesauce

 

Langtidsbraiseret sprød dansk gris 205,-

Letrøget sennepsskum, selleripuré, svampe, løg & kartofler

 

Smørstegt tournedos af oksemørbrad 395,-

Persillerodspuré tilsmagt med bagt hvidløg, babygrønt, syltede & stegte løg,

dagens kartoffel & timianglace

 

Moules frites 195,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med sprøde pommes frites & aioli

 

Jomfruhummer 245,-

12 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør

Serveres med sprøde pommes frites, aioli & salat

 

Rørt oksetatar 195,-

Rørt tatar af inderlår med tomatmayonnaise, syltede løg, kartoffelchip

 Serveres med sprøde pommes frites & aioli

 

Skaldyrsfad 475,- pr. person

Bestilles til minimum 2 personer

Skal forudbestilles senest dagen før

Østers naturel

Kæmperejer

Jomfruhummere

Krabbekløer

Muslinger

Grønlandske pil-selv-rejer

Serveres med salat, brød, aioli & citron

 Tilkøb:

Caviar Baerii Selection 10g. 135,-


Ost & Dessert

5 slags oste 135,-

Arla Unika oste med knækbrød & hyben/hasselnøddekompot

 

Chokolade, hasselnød, appelsin & sherry 135,-

Chokolade/sherrymousse, hasselnøddeis, marengs,

crumble & kondenseret mælk

 

 Dansk æbletærte 135,-

Sukkerpocherede æbler på blød puré tilsmagt med kanel

Serveres med vaniljeis, karamel & sprødt

 

Dagens kage 45,-

Spørg Jeres tjener 😊