DinnerDays

DinnerDays 

Vi er med i DinnerDays igen år. Vores kokke har sammensat en lækker menu, som kan nydes i uge 7.

Bordbestilling foregår ved at købe billet.

Køb din billet her. 

Menuen

Forret
Hummersuppe med syltede gulerødder & gulerodschips. Hertil friskbagt brød & hjemmerørt smør.

Hovedret
Skinstegt unghanebryst på en bund af bagte rodfrugter med timian, glace og friske urter. 

Dessert
Chokolademousse med flødeskum, broken gel af skovbær & friske bær. 

Pris 245 kr. pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Køb din billet her.

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du sørge for at kontakte os, for at høre, om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.

Kontakt os på telefon 22397600 eller send en mail til info@restaurantnordatlanten.dk