Aftenmenu

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Aftenmenu

Sæsonens Menutilbud

Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu

Nordatlantiske snacks

3 slags snacks serveres med et glas bobler

 

Røget islandsk laks

Marineret agurk, radiser, frisé salat & urte mayonnaise

 

Vælg imellem dagens friske fangst eller dansk gris

 

Dagens friske fangst a la florentine

Spæd sommergrønt, spinat en branche & ramsløgsskum. Hertil dagens kartoffel

Eller

Rosastegt sommerbuk 

Kølle & kroket på confiteret buk, gulerodspuré, nye løg & morkelglace. Hertil dagens kartoffel

 

Rabarber i variation 

Syltede, kompot, mousse & sorbet

 

Et glas bobler & vinmenu med tre glas

Filtreret vand med eller uden brus ad libitum

Pris pr. kuvert kr. 785,-

 

Tilkøb

5 stk. Arla Unika oste med knækbrød & sylt 125,-

Kaffe/te med hjemmelavet sødt 60,-

 

Sæsonmenu 3 retter

Islandsk laks | Dagens fangst eller SommerbukRabarber

Pris pr. kuvert kr. 445,-

Tilkøb: Vinmenu med tre glas 240,-


Snacks 

3 slags nordatlantiske snacks 95,-

Kokken bestemmer

 

Nødder & chips 45,-

Rodfrugtchips & blandede nødder


Forretter

Østers 3 stk. 110,- | 6 stk. 195,-

Kernemælkssauce med urteolie, vinaigrette på æblecider & Granité på agurk & lime

 

Lynstegte kammuslinger 145,-

Majroe, stegt savoykål & hvidvins/safranskum

 

Jomfruhummer 6 stk. 145,- / 8 stk. 175,-

6 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør

Serveres med brød, aioli & salat

 

Røget islandsk laks 135,-

Marineret agurk, radiser, frisé salat & urte mayonnaise

 

Rørt oksetatar 145,-

Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme

 

Hvide asparges med Rømørejer 145,-

Stegte asparges fra Knabegården, Rømørejer & sauce hollandaise

 


Hovedretter

Dagens friske fangst a la florentine 255,-

Spæd sommergrønt, spinat en branche & ramsløgsskum. Hertil dagens kartoffel

 

Rosastegt sommerbuk 245,-

Kølle & kroket på confiteret buk, gulerodspuré, nye løg & morkelglace. Hertil dagens kartoffel

 

Tournedos af oksemørbrad 395,-

Stegte svampe, rødvinsglace, pommes frites & salat á part

Tilkøb – foie gras kr. 75,-

 

Moules frites 195,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med sprøde pommes frites & aioli

 

Jomfruhummer 245,-

12 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør

Serveres med sprøde pommes frites, aioli & salat

 

Rørt oksetatar 215,-

Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme

 Serveres med sprøde pommes frites & aioli

 

Skaldyrsfad 475,- pr. person

Bestilles til minimum 2 personer

Kan ikke bestilles om mandagen. 

Østers naturel

Kammuslinger

Jomfruhummere

Krabbekløer

Muslinger

Grønlandske pil-selv-rejer

Serveres med salat, brød, aioli & citron

 Tilkøb:

Caviar Baerii Selection 10g. 135,-

 

Nordatlantisk Stjerneskud 205,-

Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks. Serveres på ristet brød.

 

Fish n’ Chips 195,-

Servers med sprøde pommes frites & sauce tatar


Ost & Dessert

5 slags oste 135,-

Arla Unika oste med hjemmelavet knækbrød, oliven & sylt

 

Rabarber i variation 135,-

Syltede, kompot, mousse & sorbet

 

 Jordbær i variation 139,-

Mazarin & vaniljeis med thaibasilikum

 

Dagens kage 45,-

Spørg Jeres tjener 😊