Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch, ikke frokost. (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00)
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch, ikke frokost.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 2 dage før ankomst.


Menukort


Menutilbud

Bobler, vin, snacks og 3 af de bedste retter

Vælg imellem dagens friske fangst eller oksemørbrad til hovedret 
 
* Crémant – Louis Perdrier – Rosé
* 5 x Nordatlantiske snacks til boblerne; Hummersalat, Bakskuld, Friteret østers, Lam & Sprøde chips
 
* Stegt kammusling, rogn, glaskål & ramsløgscreme
 
* Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med stegt kål, hasselnødder, frisk æble, beurre blanc sauce & små kartofler med smør & urter
 
Eller
 
*Rosastegt oksemørbrad med braiseret okseskank, karamelliseret løgkompot, grønne asparges, persillepuré, trøffelsauce & små kartofler med smør & urter
 
* Rabarberkage med pocheret rabarber & kærnemælksis
 
* Vinmenu 3 glas
Pris pr. kuvert kr. 755,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 

Menutilbud uden drikkelse

3 af de bedste retter

Vælg imellem dagens friske fangst eller oksemørbrad til hovedret 
 
* Stegt kammusling, rogn, glaskål & ramsløgscreme
 
* Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med stegt kål, hasselnødder, frisk æble, beurre blanc sauce & små kartofler med smør & urter
 
Eller
 
*Rosastegt oksemørbrad med braiseret okseskank, karamelliseret løgkompot, grønne asparges, persillepuré, trøffelsauce & små kartofler med smør & urter
 
* Rabarberkage med pocheret rabarber & kærnemælksis
 
Pris pr. kuvert kr. 445,-
* Tilkøb af vinmenu 240,-
* Tilkøb kaffe med hjemmelavet sødt kr. 60,-
 

Snacks


5 Nordatlantiske snacks 95,-
Hummersalat, crouton & arktisk timian
Bakskuld, rygeost & rugbrød
Friteret østers med urtecreme
Lam, lavasalt & solbær eddike
Sprøde chips med tangmayo
 

Mindre retter


Østers naturel 125,-
3 stk. østers med yuzu/dild vinaigrette

Caviar 185,-
Gastro unika gold 10 gram. med creme fraiche, urter & toast melba

Salat med kylling 105,- 
Salater med citronmarinade, kyllingekroketter, syltede løg & krydderurter

Jomfruhummer 145,-
Stegt jomfruhummerhaler med aromatisk vinaigrette, græskarpuré & grillet gulerod 

Kammusling 145,-
Stegt kammusling, rogn, glaskål & ramsløgscreme

Rejemad 135,-
Grønlandske rejer, ristet briochebrød, citronmayo, radiser & saltet citron

Rørt oksetatar 135,-
Rørt oksetatar af mørbrad med kartoffelchips, syltede løg & karse

Sprøde fritter 55,-
Sprøde fritter med aioli

Større retter


Skaldyrsfad 465,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
Jomfruhummer
Østers
Krabbeklør
Muslinger
Kammusling
Pil selv rejer
Salat, aioli og citron
Kan ikke bestilles om mandagen. 

Nordatlantisk tapas 195,- 
Røget hellefisk med dildmayo
Hønsesalat med bacon & karse
Charcuteri med aioli
Friteret torsk med rygeost
Sprød butterdej med urtepesto
Salat med syltede grøntsager
Tre slags oste med æblechutney
Hjemmelavet brød med smør 

Moules frites 190,-
Hvidvinsdampede muslinger med sprøde fritter & aioli

Fish & chips 195,-
Friteret torsk i sprød krumme med sprøde fritter & sauce tartare

Dagens friske fangst 245,-
Dagens pivfriske fisk fra Nordsøen med stegt kål, hasselnødder, frisk æble, beurre blanc sauce, små kartofler med smør & urter

Oksemørbrad 255,-
Rosastegt oksemørbrad med braiseret okseskank, karamelliseret løgkompot, grønne asparges, persillepuré, trøffelsauce, små kartofler med smør & urter

Ost & dessert


5 slags oste 125,-
Arla Unika oste med hjemmelavet knækbrød & sylt

Rabarber 130,-
Rabarberkage med pocheret rabarber & kærnemælksis

Creme brulé  130,-
Creme brulé med chokolade/cognacis, syltede vilde blåbær & tuille

3 stk. sødt – perfekt til kaffen 35,-
Dessertchefens hjemmelavede lækkerier

Dagens kage 35,-
Spørg tjenerne 🙂