Rejer & Vin ad libitum

 
Vores populære koncept med rejer og vin tilbyder vi i juni, juli og august.
Tirsdage starter det kl. 17.30 og slutter kl. 20.30
Fredage og lørdag starter det kl. 15.30 og slutter kl. 18.30

Menu  

Grønlandske Pil-Selv-Rejer 
Rustik forårssalat m. blødt, knas & surt
Aioli & citron
2 slags hjemmebagt brød

Bobler, hvidvin og rosevin (Alt servers fra en buffet)

Pris pr. kuvert kr. 365,-

Book dit bord her. Husk at skrive i kommentarfeltet “Rejer&Vin”

I har bordet i de 3 timer, hvor arrangementet foregår i. Når arrangementet slutter, skal man forlade sit bord. På grund af travlhed, kan man ikke beholde sit bord i længere tid.   

  Vi glæder os til at se jer 🙂 

NU HELE ÅRET TIL STØRRE SELSKABER

Hvis I er et hold på minimum 20 personer kan I nu bestille det året rundt alle ugens dage kontakt os på info@restaurantnordatlanten.dk