Frokostmenu

Åbningstider

Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.

Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.

Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.

Frokostmenu

Serveres kun til frokost kl. 12-15, mandag-fredag

Smørrebrød

Vi anbefaler 2 stk. pr. person

 

Æg med håndpillede grønlandske rejer 130,-

Tomat, citron, mayonnaise & urter. Serveres på rugbrød.

 

Fiskefrikadeller 125,-

Smørstegte med urter, grov remoulade & citron. Serveres på rugbrød.

 

Røget islandsk laks 155,-

Sprød salat, rygeostcreme, radiser & urter. Serveres på rugbrød. 

Rejesalat 125,-

Skaldyrssalat med rejer, krebshaler, citron & dild. Serveres på rugbrød.

 

Hjemmelavet hønsesalat 110,-

Svampe, asparges, bacon, grov sennep, syltede bøgehatte, sprød salat. Serveres på rugbrød.

 

Nordatlantisk Stjerneskud 205,-

Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks. Serveres på brød.

 

Fish n’ Chips 195,-

Servers med sprøde pommes frites & sauce tatar.

 

Moules frites 195,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, sprøde pommes frites & aioli.

 

Rørt oksetatar 215,-

Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme. Serveres med sprøde fritter & aioli.

 

Stegt smørstegt rødspætte 255,-

Stegt rødspætte, smørstegte kartofler & smørsauce.

 

Sprøde pommes frites 55,-

Sprøde fritter med hjemmelavet aioli.

 

Skaldyrsfad 475,- pr. person

Bestilles til minimum 2 personer

Skal forudbestilles senest dagen før.

Østers naturel

Kammusling

Jomfruhummere

Krabbekløer

Muslinger

Grønlandske pil-selv-rejer

Serveres med salat, brød, aioli & citron

 Tilkøb:

Caviar Baerii Selection 10g.  135,-