Julefrokost
Vi holder julefrokost for store og små selskaber på Restaurant Nordatlanten. Det er altid en fest med garanti for god mad.
Vi har som oftest fuldt booket lang tid forinden, så vi anbefaler bestilling i god tid. Vi har smukke lokaler til større hold.
Du kan altid ringe eller maile til os for at høre nærmere.
Den traditionelle julefrokostbuffet
Det kolde
- Marinerede sild med karrysalat & æg
- Rejesalat med dild & citron
- Koldrøget islandsk laks med sennepscreme
Det lune
- Torsk i sprød krumme med grov remoulade
- Lun leverpostej, sauterede svampe & sprød bacon
- Hjemmelavet frikadeller
- Ribbensteg med rødkål, brune kartofler & sovs
- Confiteret andelår med tyttebær
- Kornsalat med vinterkål & grøntsager
- Grønkålssalat med granatæble og valnødder
Det søde
- Risalamande kirsebærsauce
- Udvalgte danske oste med hjemmelavet knækbrød & sylt
Menuen er med forbehold for ændringer. Den serveres med 3 slags hjemmelavet brød og smør.
Vores traditionelle julefrokost kan bestilles til min. 30 personer. Er I et hold på mindre end 30 personer, men ønsker julemad, så kan I bestille vores juletapas. Se længere nede.
Pris pr. kuvert 429,-
Ønskes andre tilkøb, drikkebilletter til øl & vin og evt. drinksbilletter til drinks giver vi gerne tilbud på dette. Ønsker man at leje eget lokale til den festlige begivenhed, kan man dette.
All inklusivepakke 18.00 – 01.30
- Velkomstbobler & snacks
- Traditionel julefrokostbuffet
- Vin, øl & sodavand ad libitum
- Kaffe med hjemmelavet sødt
- Natmad: Hotdogs med hele svineriet
Vores all inklusive julefrokost pakke kan bestilles til min. 30 personer.
Pris pr. kuvert 1.079,-
Ønskes andre tilkøb, drinksbilletter til drinks giver vi gerne tilbud på dette. Ønsker man at leje eget lokale til den festlige begivenhed, kan man dette.
Juletapas
Det kolde & lune
- Marineret sild, karry salat & æg
- Koldrøget islandsk laks, sennepscreme & dild
- Kalveterrine, æblekompot & karse
- Friteret torske krokette, grov remo & citron
- Ribbensteg med rødkål.
- Tre slags brød & smør
Det søde
- Ris a la mande med kirsebær sauce
- 3 slags sødt
Pris pr. kuvert 235,-
Eget lokale:
Ved booking af eget lokale, skal man være min. 30 personer.
Vi har smukke lokalet på 1 og 2 sal, hvor man kan være hold på min 30 personer og max 72 personer. Er man mere end dette, kan man enten leje et aflukket område på stueetagen eller få hele stueetagen for sig selv.
Leje af eget lokale koster kr. 2800,-. Dette beløb betales ved booking. På selve dagen er der således betalt for lokalet og dette pålægges ikke den endelige regning.Aflyses arrangementet 0-60 dage før, tilbagebetales de kr. 2800,- ikke.
Kontakt os for booking og spørgsmål på info@restaurantnordatlanten.dk