Frokostmenu
Åbningstider
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Frokostmenu
Serveres kun til frokost kl. 12-15, mandag-fredag
Smørrebrød
Æg med håndpillede grønlandske rejer 130,-
Tomat, citron, mayonnaise & urter. Serveres på rugbrød.
Røget islandsk laks 155,-
Sprød salat, rygeostcreme, radiser & urter. Serveres på rugbrød.
Rejesalat 125,-
Skaldyrssalat med rejer, krebshaler, citron & dild. Serveres på rugbrød.
Hjemmelavet hønsesalat 110,-
Svampe, asparges, bacon, grov sennep, syltede bøgehatte, sprød salat. Serveres på rugbrød.
Større retter
Nordatlantisk Stjerneskud 205,-
Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks. Serveres på brød.
Fish n’ Chips 195,-
Servers med sprøde pommes frites & sauce tatar.
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, sprøde pommes frites & aioli.
Rørt oksetatar 215,-
Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme. Serveres med sprøde fritter & aioli.
Sprøde pommes frites 55,-
Sprøde fritter med hjemmelavet aioli.
Nordatlantisk Juletapas
(2 serveringer)
Marineret sild, karrysalat og æg.
Islandsk koldrøget laks, sennepscreme og dild
Friteret torsk, grov remoulade og citron
Medister m. timian fra Nr. Søby og rødkål
Confiteret andeterrine med tyttebær
Vesterhavsost m. hybenkompot
To slags brød og smør
Ris a la mande med kirsebærsauce
2 slags sødt
Pris pr. kuvert 255,-