Frokostmenu
Åbningstider
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Frokostmenu
Serveres kun til frokost kl. 12-15, mandag-fredag
2 slags islandsk sild 110,-
Kryddersild & marineret sild, krydderfedt, løg, kapers, krydderfedt & karrysalat
Hertil hjemmelavet rugbrød
Hjemmelavede stegte sild i lage 110,-
Serveres lun med krydderfedt & løg, hertil hjemmelavet rugbrød
Æg med håndpillede grønlandske rejer 120,-
Tomat, citron, mayonnaise & urter
Serveres på hjemmelavet rugbrød
Rimmet islandsk laks 155,-
Sprød salat, vagtelæg, rygeostcreme, kryddermayonnaise, radiser & urter
Serveres på ristet hjemmelavet rugbrød
Skaldyrssalat 125,-
Skaldyrssalat med rejer, krebshaler, citron & dild
Hertil med ristet brød og sprød salat
Hjemmelavet hønsesalat 110,-
Svampe, asparges, bacon, grov sennep, syltede bøgehatte, sprød salat
Serveres på hjemmelavet rugbrød
Nordatlantisk Stjerneskud 195,-
Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks
Serveres på ristet brød
Farseret helleflynder med sprødt brød 135,-
Spidskål, kartoffelespuma tilsmagt med jomfruhummer & pernod, tomatcoulis & urter
Rørt oksetatar 195,-
Rørt tatar af okseinderlår med tomatmayonnaise, syltede løg & kartoffelchip
Serveres med sprøde fritter & aioli
Nordatlantisk Snack bræt 140,-
Dagens udvalg af lækkerier til den lille sult
Serveres med ristet brød & hjemmerørt smør
Kokken bestemmer
Østers naturel 3 stk. 110,- / 6 stk. 195,-
Natural, arktisk urtegin & hindbærgranite
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, sprøde pommes frites & aioli
Halve jomfruhummer 6 stk. 145,- / 8 stk. 175,- / 12 stk. 245,-
Halveret & ovnbagte med hvidløg & persillesmør
Serveret med brød, aioli & salat
Dagens friske fangst 245,-
Brændt smørdampet porre, jordskok, jordskok/selleripuré, ristede nødder, urter,
dagens kartoffel & muslingesauce
Sprøde pommes frites 55,-
Sprøde fritter med hjemmelavet aioli
Skaldyrsfad 475,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
Skal forudbestilles senest dagen før
Østers naturel
Kæmperejer
Jomfruhummere
Krabbekløer
Muslinger
Grønlandske pil-selv-rejer
Serveres med salat, brød, aioli & citron
Tilkøb:
Caviar Baerii Selection 10g. 135,-