Nordatlantisk brunch menu
Det kolde:
- Rejesalat med tangsalt
- Røget grønlandsk hellefisk med urtecreme
- Koldrøget færøsk laks med rygeostcreme
- Grønlandske pil-selv-rejer med aioli
- Hønsesalat med karse & bacon
- To slags pålæg fra Nørre Søby med syltet grønt
- Dagens smagfulde salat med sæsonens grøntsager
- Grøn salat med vinaigrette & sprøde kerner
- Tre slags oste med kompot
- Hjemmelavet marmelade
- Skyr med diverse toppings
- Friskskåret frugt
- Tre slags hjemmelavet brød & smør
Det varme:
- Bagt fisk med garniture
- Brunchpølser med ketchup
- Bacon
- Røræg
- Pandekager med sirup
Det søde:
- Trifli med vaniljefløde
- Citrontærte med marengs
- Dagens kage
Drikkevarer:
- Filter kaffe & te
- Æblemost, appelsinjuice & isvand
- 3 slags bitter
- Ingefærshots
Menuen er med forbehold for ændringer.
![](http://restaurantnordatlanten.dk/wp-content/uploads/2023/03/image00009-500x625.jpeg)
![](http://restaurantnordatlanten.dk/wp-content/uploads/2022/05/image00026-819x1024.jpeg)