Nordatlantisk brunch menu

Det kolde: 

  • Rejesalat med tangsalt
  • Røget grønlandsk hellefisk med urtecreme
  • Koldrøget færøsk laks med rygeostcreme
  • Grønlandske pil-selv-rejer med aioli 
  • Hønsesalat med karse & bacon
  • To slags pålæg fra Nørre Søby med syltet grønt
  • Dagens smagfulde salat med sæsonens grøntsager
  • Grøn salat med vinaigrette & sprøde kerner
  • Tre slags oste med kompot
  • Hjemmelavet marmelade
  • Skyr med diverse toppings
  • Friskskåret frugt
  • Tre slags hjemmelavet brød & smør

Det varme:

  • Bagt fisk med garniture
  • Brunchpølser med ketchup
  • Bacon
  • Røræg 
  • Pandekager med sirup

Det søde:

  • Trifli med vaniljefløde
  • Citrontærte med marengs
  • Dagens kage

Drikkevarer: 

  • Filter kaffe & te
  • Æblemost, appelsinjuice & isvand
  • 3 slags bitter 
  • Ingefærshots 

Menuen er med forbehold for ændringer.