Aftenmenu
Åbningstider
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Aftenmenu
Sæsonens Menutilbud
Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu
Nordatlantiske snacks
3 slags snacks serveres med et glas bobler
Røget islandsk laks
Marineret agurk, radiser, frisé salat & urte mayonnaise
Vælg imellem dagens friske fangst eller dansk gris
Dagens friske fangst a la florentine
Spæd sommergrønt, spinat en branche & ramsløgsskum. Hertil dagens kartoffel
Eller
Rosastegt sommerbuk
Kølle & kroket på confiteret buk, gulerodspuré, nye løg & morkelglace. Hertil dagens kartoffel
Rabarber i variation
Syltede, kompot, mousse & sorbet
Et glas bobler & vinmenu med tre glas
Filtreret vand med eller uden brus ad libitum
Pris pr. kuvert kr. 785,-
Tilkøb
5 stk. Arla Unika oste med knækbrød & sylt 125,-
Kaffe/te med hjemmelavet sødt 60,-
Sæsonmenu 3 retter
Islandsk laks | Dagens fangst eller Sommerbuk | Rabarber
Pris pr. kuvert kr. 445,-
Tilkøb: Vinmenu med tre glas 240,-
Snacks
3 slags nordatlantiske snacks 95,-
Kokken bestemmer
Nødder & chips 45,-
Rodfrugtchips & blandede nødder
Forretter
Østers 3 stk. 110,- | 6 stk. 195,-
Kernemælkssauce med urteolie, vinaigrette på æblecider & agurke/lime granité
Lynstegte kammuslinger 145,-
Majroe, stegt savoykål & hvidvins/safranskum
Jomfruhummer 6 stk. 145,- / 8 stk. 175,-
6 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør
Serveres med brød, aioli & salat
Røget islandsk laks 135,-
Marineret agurk, radiser, frisé salat & urte mayonnaise
Rørt oksetatar 145,-
Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme
Unghane ballotine ala barigoule 175,-
Barigoule syltede grøntsager & hvidvinssauce
Hovedretter
Dagens friske fangst a la florentine 255,-
Spæd sommergrønt, spinat en branche & ramsløgsskum. Hertil dagens kartoffel
Rosastegt sommerbuk 245,-
Kølle & kroket på confiteret buk, gulerodspuré, nye løg & morkelglace. Hertil dagens kartoffel
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med sprøde pommes frites & aioli
Jomfruhummer 245,-
12 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør
Serveres med sprøde pommes frites, aioli & salat
Rørt oksetatar 215,-
Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme
Serveres med sprøde pommes frites & aioli
Skaldyrsfad 475,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
Kan ikke bestilles om mandagen.
Østers naturel
Kammuslinger
Jomfruhummere
Krabbekløer
Muslinger
Grønlandske pil-selv-rejer
Serveres med salat, brød, aioli & citron
Tilkøb:
Caviar Baerii Selection 10g. 135,-
Nordatlantisk Stjerneskud 205,-
Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks. Serveres på ristet brød
Fish n’ Chips 195,-
Servers med sprøde pommes frites & sauce tatar
Ost & Dessert
5 slags oste 135,-
Danske og Franske gårdoste med hjemmelavet knækbrød, oliven & sylt
Rabarber i variation 135,-
Syltede, kompot, mousse & sorbet
Jordbær i variation 139,-
Mazarin & vaniljeis med thaibasilikum
Dagens kage 45,-
Spørg Jeres tjener 😊