Frokostmenu
Åbningstider
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Frokostmenu
Serveres kun til frokost kl. 12-15, mandag-fredag
Smørrebrød
Vi anbefaler 2 stk. pr. person
Æg med håndpillede grønlandske rejer 130,-
Tomat, citron, mayonnaise & urter. Serveres på rugbrød.
Fiskefrikadeller 125,-
Smørstegte med urter, grov remoulade & citron. Serveres på rugbrød.
Røget islandsk laks 155,-
Sprød salat, rygeostcreme, radiser & urter. Serveres på rugbrød.
Rejesalat 125,-
Skaldyrssalat med rejer, krebshaler, citron & dild. Serveres på rugbrød.
Hjemmelavet hønsesalat 110,-
Svampe, asparges, bacon, grov sennep, syltede bøgehatte, sprød salat. Serveres på rugbrød.
Nordatlantisk Stjerneskud 205,-
Stegt rødspættefilet, håndpillede grønlandske rejer & koldrøget islandsk laks. Serveres på brød.
Fish n’ Chips 195,-
Servers med sprøde pommes frites & sauce tatar.
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, sprøde pommes frites & aioli.
Rørt oksetatar 215,-
Marineret salat, friteret capers & rå æggeblomme. Serveres med sprøde fritter & aioli.
Stegt smørstegt rødspætte 255,-
Stegt rødspætte, smørstegte kartofler & smørsauce.
Sprøde pommes frites 55,-
Sprøde fritter med hjemmelavet aioli.
Skaldyrsfad 475,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
Skal forudbestilles senest dagen før.
Østers naturel
Kammusling
Jomfruhummere
Krabbekløer
Muslinger
Grønlandske pil-selv-rejer
Serveres med salat, brød, aioli & citron
Tilkøb:
Caviar Baerii Selection 10g. 135,-