DinnerDays

DinnerDays 

Vi er med i DinnerDays igen år. Vores kokke har sammensat en lækker menu, som kan nydes i uge 42.

Arrangementet er således, at du kan vælge, om du ønsker at booke bord i første eller andet seat.

Første seat er fra kl. 17.30 indtil 19.30, andet seat er fra 20.00 og indtil 22.30. 

Bordbestilling foregår ved at købe billet.

Køb din billet her. 

Menuen

Forret
Koldrøget laks med rygeostcreme, marineret agurk, radise crudité, sprød rug og friséesalat

Hovedret
Helstegt kalvefilet med stegte beder, bagt løg, selleri pure og grov kartoffelkompot

Dessert
Panna cotta med havtorngele, hvid chokoladecreme, havtornis og sprød tuiles 

Pris 245 kr. pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Køb din billet her.

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du sørge for at kontakte os, for at høre, om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.

Kontakt os på telefon 22397600 eller send en mail til info@restaurantnordatlanten.dk