Julefrokost menu
AFTENENS OVERDÅDIGE MENU
Serveres på bordene
- Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat & æg
- Gammeldags modnet kryddersild med creme fraiche & urter
- Smørstegt rødspættefilet med grov remoulade & citron
- Koldrøget islandsk laks med dildfløde
Æg & håndpillede grønlandske rejer & hjemmerørt mayo - To slags brød & hjemmerørt smør
Serveres på buffet
- Torsk i sprød krumme med remoulade & citron
Lun leverpostej, sauterede svampe & sprød bacon - Hjemmelavede frikadeller med grov rødkål
- Ribbensteg med rødkål, brunede kartofler & kryddersauce
- Rosastegt andebryst med tyttebær
Saltbagt knoldselleri med trøffel, brunet smør & mandler - Kornsalat med vinterkål & grøntsager
- Grønkålssalat med granatæble & valnødder
Serveres på buffet
- Ris álamande med kirsebærsauce
- Unika oste med hjemmebagt knækbrød
- Chokohapsere & Mandariner
OBS: Denne menu gælder kun til de store fælles julefrokoster på Ærtefabrikken. 🙂