Aftenmenu
Åbningstider
Mandag – fredag: 12.00 – 23:00 (Sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Lørdag: 10:00 – 23.00. Åbent for brunch og aften a la carte (sidste bestilling til køkkenet er kl. 21.00).
Søndag: 10:00 – 16.00. Åbent for brunch.
Vi gør opmærksom på, at køkkenet er lukket imellem 15.00-17.30 alle dage.
Selskaber på 8 personer eller derover skal forudbestille menu, senest 4 dage før ankomst.
Aftenmenu
Sæsonens Menutilbud
Nordatlantiske snacks med bobler, 3 af de bedste retter med vinmenu
Nordatlantiske snacks
3 slags snacks serveres med et glas bobler
Farseret helleflynder med sprødt brød
Spidskål, kartoffelespuma tilsmagt med jomfruhummer & pernod,
tomatcoulis & urter
Vælg imellem dagens friske fangst eller dansk gris
Dagens pivfriske fangst
Brændt smørdampet porre, jordskok, jordskok/selleripuré, ristede nødder, urter,
dagens kartoffel & muslingesauce
Eller
Langtidsbraiseret sprød dansk gris
Letrøget sennepsskum, selleripuré, svampe, løg & dagens kartoffel
Chokolade, hasselnød, appelsin og sherry
Chokolade/sherrymousse, hasselnøddeis, marengs, crumble & kondenseret mælk
Et glas bobler & vinmenu med tre glas
Filtreret vand med eller uden brus ad libitum
Pris pr. kuvert kr. 785,-
Tilkøb:
5 stk. Arla Unika oste med knækbrød & kompot 125,-
Kaffe/te med hjemmelavet sødt 60,-
Sæsonmenu 3 retter
Helleflynder | Dagens fangst eller Dansk gris | Chokolademousse
Pris pr. kuvert kr. 445,-
Tilkøb: Vinmenu med tre glas 240,-
Snacks
3 slags nordatlantiske snacks 95,-
Kokken bestemmer
Nødder & chips 45,-
Rodfrugtchips & blandede nødder
Forretter
Østers 3 stk. 110,- | 6 stk. 195,-
Natural, arktisk urtegin & hindbærgranite
Smørpocheret hummer 155,-
Blomkål, mandler, amarettosauce, hummersmør & små urter
Halve jomfruhummer 6 stk. 145,- / 8 stk. 175,-
Halveret & ovnbagte med hvidløg & persillesmør
Serveres med brød, aioli & salat
Stegt Foie Gras 135,-
Vindrue & rosmarin kompot hertil sprøde Croutôns
Rørt oksetatar 135,-
Rørt tatar af okseinderlår med tomatmayonnaise, syltede løg & kartoffelchip
Hovedretter
Dagens friske fangst 245,-
Brændt smørdampet porre, jordskok, jordskok/selleripuré, ristede nødder, urter,
kartofler & muslingesauce
Langtidsbraiseret sprød dansk gris 205,-
Letrøget sennepsskum, selleripuré, svampe, løg & kartofler
Smørstegt tournedos af oksemørbrad 395,-
Persillerodspuré tilsmagt med bagt hvidløg, babygrønt, syltede & stegte løg,
dagens kartoffel & timianglace
Moules frites 195,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med sprøde pommes frites & aioli
Jomfruhummer 245,-
12 halve jomfruhummere, ovnbagte med hvidløg & persillesmør
Serveres med sprøde pommes frites, aioli & salat
Rørt oksetatar 195,-
Rørt tatar af inderlår med tomatmayonnaise, syltede løg, kartoffelchip
Serveres med sprøde pommes frites & aioli
Skaldyrsfad 475,- pr. person
Bestilles til minimum 2 personer
Skal forudbestilles senest dagen før
Østers naturel
Kæmperejer
Jomfruhummere
Krabbekløer
Muslinger
Grønlandske pil-selv-rejer
Serveres med salat, brød, aioli & citron
Tilkøb:
Caviar Baerii Selection 10g. 135,-
Ost & Dessert
5 slags oste 135,-
Arla Unika oste med knækbrød & hyben/hasselnøddekompot
Chokolade, hasselnød, appelsin & sherry 135,-
Chokolade/sherrymousse, hasselnøddeis, marengs,
crumble & kondenseret mælk
Dansk æbletærte 135,-
Sukkerpocherede æbler på blød puré tilsmagt med kanel
Serveres med vaniljeis, karamel & sprødt
Dagens kage 45,-
Spørg Jeres tjener 😊